6 Jun 2011

Virgin-O-Meter

40 ulasan:

lini hasnan berkata...

macam bagus je minyak ni. hurmm, berkira-kira nak guna gak ni. ;p

Hellioz berkata...

fuck. kelakar bodoh.
kah3~

adzuan aziz berkata...

ahaha.terbaik.

ika berkata...

ngaaaaa . hebat .

Shahrul Tanaka Safeai berkata...

terbaik! adinda evans!

budak hitam berkata...

celaka celaka! aku nak gosok baju ni woi.

berjaya buat aku gelak.

anonymous berkata...

haha... sumpah kelakar... gelak sorang2 aku baca ni...

AlexiaAqram berkata...

babi la bani.

gua dah lah tengah demam!
boleh plak buat lawak saitan kat sini.

kalau demam gua tak baik. siap lu gua pecahkan dara lu pulak.

HAHAHAHAHAH!

Fiffy berkata...

babi. wakakakaka

PointBlankShot berkata...

kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah

*jatuh kerusi*

*tepuk meja*

freaking genius!

Q berkata...

hahaha
minyak kelapa dara tengah2 ye.
suka ringan2 la tu
hahahaha

Diana Zainal berkata...

jahat gila do! haha

tapi serius muka sama gilaaa...haha pandai lukisss

erysweetie berkata...

hahaha...terlampau okey =p

IQBAL ZARIN berkata...

damn funny! wahahaha!!!

AL berkata...

ok aku gelak. bahahahahaha

rekbing berkata...

kuang hajaaa! hahaha

pha is berkata...

deym..... hahaha

awan[is]cloud berkata...

hahaha.
cayalh beb !

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ berkata...

Bani!

Kudos my man!

XD

Azrul Hisham berkata...

ini serius kelakar...

Pijahh' de-Arr berkata...

e rk..=P

Anyyss Shuhaimi berkata...

uish..dahsyat!

adrinaqamarina berkata...

mendalam maksud~!

cik ciput berkata...

ffuuuu...hahaha..

btw, poor this little girl..itu lerr, tak sedar akibat daripada tindakan sendiri...

dibnye berkata...

haha. LOL~

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah
we dont HATE u, we PITY u okayh! :)

berabuk sgt ke cermin kt rumah budak ni? kesian sugguh

Balqis Riza berkata...

haha adoi.........kelakarrr~

ika~~ berkata...

hahahahha!
skill abes lukih muke sebijik cm dia!

TheBentPencil berkata...

tak baik tau....

(tapi gelak gak)

anak abah berkata...

=D

terbaekk punye!~

Tanpa Nama berkata...

bagus...mengaibkan orang.

kudos!

datin milano evans berkata...

hai menjual dara di sini .

lalala~

Leng Chai berkata...

nice!!! hahaha x virgin langsung... ^^

Elly berkata...

ya Allah...sebijik muka adinda evans tu. loya je tgk!

AzzaSyzna berkata...

hahahahahahaha mula-mula blur jap smpai part dont hate me aku dah fhm dah hahaha thumbs up!

Eyzan Encha berkata...

Xp

cikpia berkata...

ha ha....... naseb bek aku ada dua ja untuk two thumbs up.... kalo tak aku nak angkat nambelas ratus thumbs.... terbaekkkk!!!!

Pandangan Belia berkata...

oh malaikatnya org yg buat sume nie..haha.
korg sume ingat2lah.sebaik mana pun korg..korg tetap xde hak utk menghina seseorg.sedar2lah..
even korg tlalu baik smpai LUPA DIRI..ingat..korg nie lah org yg plg dekat dgn golongan MUNAFIK.

Husky Pusky berkata...

@Pandangan Belia K

mushroom berkata...

hahahah.. weh!! siap ada meter lagi.. x lama lagi benda ni masuk dalam silibus fizik.. kahkahkah! :))