19 Jun 2011

Selamat Hari Papa :')

Bila aku tengok gambar kat atas ni, suatu rasa kasih sayang seorang ayah kepada anak dia sukar digambarkan melalui ayat. Kau pun rasa macam tu kan?

Papa lah sumber kewangan aku. Kalau tak setiap bulan dalam akaun bank aku mesti kosong.
Papa lah yang bersusah payah hantar buku latihan aku kat sekolah bila aku tertinggal kat rumah - HAHA
Bila aku cakap aku nak something mesti papa cuba tunaikan. Contohnya nak henfon baru, terus Sony Cedar dia belikan walaupun phone tu murah tapi ada sentimental value tahu.hikhikhik.

Sebenarnya aku tak pernah pun nak wish ayah aku Happy Father's Day atau bagi kad. Tapi ini tak bermakna aku jenis tak mengenang budi orang tua woi :)

Happy Father's Day

5 ulasan:

Wadi AR berkata...

oke, baby tu suke sedot. slmt hari ayh juge

eman zizan berkata...

selamat hari ayah~

azah berkata...

betol2....

x wish... x bg kad... x semestinye x mengenang budi + x sayang bapak...

shinobee46 berkata...

sexy gambar tuh. :p

Cik Norfa berkata...

sama jgk mcm aku jarang pulak rasanya nak wish happy father's day atau bagi kad. kdg2 teringin tapi malu. (boleh ke cm tu)

btw, gambar ni penuh maksud tersirat..sampai aku salah tafsirkan bila tgk mamat yg pegang baby tu. hahaha pemikiran negatif seringkali menyinggah otak tatkala aku membenarkannya.