5 Jun 2011

Hikayat Maksiat, Satu Dua Tiga GO!!


p/s: Dengar sini, gua nak berhikayat moden buat renungan.


Part One

  • Masuk cinema dengan makwe. Bukan nak tengok wayang. Tapi, dok 'sayang-sayang' dalam gelap. Seat paling popular mestilah seat belakang hujung, takpun seat tepi. Nasib baiklah GSC takde couple seat.
  • Oh! Kat TGV ada couple seat. Matilah nakkk. Macam-macam bunyi dengar. Hidanglah cerita best apa pun, orang lain dok gelak tengok Adnan Sempit. Couple tu dok main-main lidah. Larhhhhh?
  • Aisey, dah nama gelap. Apa puas cium mulut je. Leher pun kena ada. Buat tanda. Yang ber-shawls, selak shawls lah, takde hal. Pakwe punya pasal. Apa ada hal?
  • Tak puas lagi? Bawak mai sampai ke dada. Ha, tonyoh la sampai puas. Rimas dalam buas. Heh!
  • Couple seat memang bawak kreativiti dalam posisi. Elok-elok duduk berdua dalam jarak pisahan 15cm. Tetiba jadi rapat tanpa pisahan. Aik? 'Sejuk lah banggg'. Tu ha punya manja merengek. 'Sejuk ke? Abang pelukkk ye babyyy'. Nah, dah macam belangkas. Tak nak lepass. Sama-sama balas. Mula-mula duduk sebelah, tetiba.. yang perempuan dah atas peha lelaki. Eh? Lajunyee!
  • Yang lelaki dah sangap. Bukan sangap mengantuk. Tapi, rasa gatal kat celah kelengkang. Ah, malas gua nak cerita. Engkorang fikir la sendiri. Engkorang kan dah besar. Kalau dah gatal, mestilah kena garu ye tak?


Part Two

  • Cerita ni tak habis kat sini. Ni kalau yang ada kereta. Di bawaklah ke Stulang depan sekolah cina tu. Bagi ayat skit, 'Abang nak bawak baby hirup kedamaian malam'. Peh! Kedamaian la shialll. Stylo abes ayat kau.
  • Sampai sana. Berdua dalam kereta. Bukak lagu skitt. Takde Cd, radio Sinar pun jadilah. Bercerita lah berdua. Gelak ketawa. Sayang sana, sayang sini. Tampar dan cubit manja. 'Apa lah abang ni, suka kacau baby, kan dah kena cubit'. Jap. Gua sakit perut nak sambung tulis.
  • Air-cond kereta dah makin kuat. Sejuknya mencanak-canak. Gelap plak ni. Mat rempit pun tak banyak. Nampak orang menjala je. Chantekk. Dia pun nak menjala jugak. Nah! Entah macam mana, bibir bertautan. Tangan menggila naik. Tangan perempuan kat belakang leher lelaki. Tangan lelaki kat mana? Macam biasa, cari G-spot.
  • Makin gila. Makin goyang. Gua tak nak cerita part ni. Bila nakhoda belayar dengan kapal, mana ada brek nak berhenti. Jalan terusss. Tak kesahlah, pakai helmet atau tak. Gua tak tahu.
  • Masa belayar, resah, risau, takut di rasakan. Dalam hati bermonolog 'Kena cepat ni, karang ada orang perasan, naya!' Larhhhh? Tau pulak takut. Pelik betul gua. Dia sambung belayar. Kayuhan di lajukan. Si perempuan bising-bising kesakitan bercampur kesedapan. 'Shhhhh, suara slow sikit baby'. Menurut perintah perempuannya.
  • Habis belayar. Keringat peluh menitis. 'Jom-jom baby, kita blah'. Aik? Masa nak belayar punyalah rapi perancangan. Dah habis, nak blah cepat-cepat? Apa punya jahanam la jantan ni. Terima kasih pun takkk kan?


Part Three

  • Angan-angan kunjung tak sudah. Si lelaki asyik berkira, dalam kereta sudah, cinema dah, dalam bas Transnasional pun sudah, semak? Apa barang! HOSTEL, pun dah. Ehh? Tapi hotel belum lagi rupanya. Nah, syaitan dah menghasut. Plan seterusnya kena di rancang. Duit di kumpul. Mak aih, juara betul lelaki sekaranggg.
  • Yang perempuan pun lebih kurang. Tak habis-habis senyum 24jam. Ingat kat pakwe. Rindulah, sunyilah, sepilah. Apa punya menggedik perempuan ni? Mak bapak tak nak rindu. Pakwe juga nombor satu. Di sms nya si pakwe, 'Sayanngggg, rindulah... huhuhu'. Si lelaki membaca riang tak terkata, 'Huhuhu' dia kata? Ada can, ini ayat mengajak. 'Hujung minggu ni kita pegi Genting nak?'.Tu diaaaa balas.
  • Plan di rancang. Jadual di atur. Bersama lah naik bas. Naik cabel-car. Ambil gambar bersama. Pipi berlaga. Bahagia. Tak sabar nak rasa sejuk Genting tu macam mana. Amboi amboi amboi. Rapat lain macam. Sejuk lah katakan. Memang tempat syaitan bertendang. LARHHHHH?
  • Sampai Genting, macam orang jakun. Ke hulur-hilir berkepit. Gambar sana, gambar sini, gambar berdua. Penat bergambar, masuk taman tema. Pulun perabih main roller-coaster, main solero, main sini, main sana, main bukan kemain. Semuanya pakai duit PTPTN.
  • Sejuk menggigil. Hotel memanggil. Di bawaknya ke lobby First World Hotel. Jeng jeng jeng! Check-in, itu sudah pasti. Semalam dua dulu. Baru heavennn. A'ah. Heaven kepala bana kau.
  • Dalam hotel? Gua skip lah. Malas nak cakap. Dah berpeluh, busuk-busuk. Mandi sama lah apalagi. Nanti kat neraka pun mandi sekali. Sabun mana sabun? 
  • Berapa round? Dari maghrib ke isyak, isyak ke subuh. Engkorang kiralah. Solat pun tak. Terperap. Terhempap. Menganjing. Di atas, di bawah, di hadapan dan di belakang. Semua boleh sapu, asalkan sama-sama bersatu. Hadoiyaiiii!
  • Ah ah ah ah dan Oh oh oh oh. Bunyi macam orang gila. Lintang pukang di buatnya. Habis makwe jadi kengkang. Baru teringat. Kondom tak pakai. Seronok punya pasal. Dalam pun dalam-lah. 'Takpe baby, kalau u pregnant, kita tanggung bersama ok?'. Ish ish ish. Boleh percaya ke?
  • Macam kurang sesuatu. Apa kata buat kenangan? Kamera di letakkan. Satu rakaman. Terlarang di ranjang. Tajuk menarik. Buat koleksi. Koleksi peribadi kenangan. Bakal ada di 3gp Melayu Boleh bulan hadapan. Macam sial kau kannn?

p/s : Macam-macam hal!

32 ulasan:

Dee Zahari berkata...

makhluk perosak!

super-1 berkata...

ini da macam serita seks da....
tapi ayat nye sempoi...
i like!

Suzen berkata...

perghh..terbaik

♥CIK SHA♥ berkata...

erk??@_@

Amy Wong berkata...

ni amek dari buku mana ni woi.

keh keh keh

cikpia berkata...

aku baca siap ngan terimagine nie jatuh hukum apa...?? he he.... aku setuju la entri ni!!! 'amalan' remaja masa kini....

erysweetie berkata...

tu diaaa...step by step...

nikah lah..nikahlah...

Jazica Albek berkata...

btl, mmg ni la amalan kebanyakan remaja yg kapel skrg.

anonymous berkata...

err.. bkn gsc skang pown dh ade kapel seat ke.. (gua ckp je, gua xprnh duk kapel seat..) hee..

AISHA INANI berkata...

wow!


mintak aku di jauhkan dari benda2 cam nih. sampai kawin.....

pk sedap semua pon nak, tapi... sedap sekejap, buat apa kan?

ye allah kuatkan iman aku and semua2 yang belom bernikah lagik... aminnn!

AlexiaAqram berkata...

hehehe.

problem?

laskar pelangi berkata...

omg!

sheeraYAAKOB berkata...

ish2

nohfee berkata...

OMK. mintak la dijauhkan dengan semua ni. ayat dlm entry ni sempoi habis... alexia arqam best!

Nur Syafiqa Emelia berkata...

-.- terbaikkk

Chuck berkata...

Dekat STULANG depan SEKOLAH CINA memang tempat yang strategik. Yang menjala pun kadang-kadang tersalah jala. Banyak sangat yang buat baju dari jala. Keh keh keh.

Amir berkata...

"Takde Cd, radio Sinar pun jadilah."

Hahahah! ayat ni sempoi gila, tergelak aku dibuatnya.

Diana Zainal berkata...

ya allah kuatkan iman kami...kami nak nikmati selamanya..bukan nikmati dan akhirnya derita!

korg korg yg komen ni sume xbuat kan?kehkeh.. eh apesal aku rase kurang je lelaki yg xmintak bende2 merepek ni ek?

serius cuak nak cari bf. kehkehkeh

Khadija Sakaria berkata...

jantan sial, betina sundal. bila dah bunting takut ternampak orang perut yang membesar. digugurkan. atau lagi seronok, bila dilahirkan baru dibunuh. tambah lagi saham akhirat mungkin.

Tanpa Nama berkata...

bahahahahahahhahahahahhaahhaah takleh bla la weyyyyyyyyyyy

nurul razak berkata...

stulang depan skolah cina.
HAHA.legend bro..

Aimi Dayana Bahari berkata...

uishh gilaa.

Titel berkata...

pengalaman eh ni? waaaaaa! gilalah!

TheBentPencil berkata...

bila masak pula mengandung tanggung sama-sama.

sorg je kot yang bawa baby tu.

hahaha

Cik Nad berkata...

Stulang makan steamboat laa pe lagi.. org lain makan stim lain kot?? wakaka..

Tak best lah pakai Sinar. Duk stulang buka Ria Singapore laa.. lagi program yang after midnite.. Hamekaw.. haha

Tanpa Nama berkata...

pergh..kau mesti ada experience ni.
cerita baik punya kau tulis..

AlexiaAqram berkata...

tiada pengalaman.

hanya sebuah hikayat yang di olah dari cerita brader-brader rempit. dan ya, dulu aku seorang mat rempit.

problem?

Akulah Aqilah Itu berkata...

takut pulak aku baca natang ni. erk!

Tanpa Nama berkata...

Allahuakbar... naudzubillahimindzalik

J. Abdullah berkata...

eleh dari blog trooper.

apekvr4 berkata...

sytle lah ayat kau...
besttt!!!!

shinobee46 berkata...

pelik dengan statement kalau pregnant akan tggjawab. bodoh. nak bertanggungjawab kawen dulu baru pregnant.