17 Jun 2011

Kisah Cinta Ulii,13tahun.

Aku jatuh cinta dengan mat rempit yang dah tukar nama dia kepada Chai_Lencai dan masih mencari aku sampai sekarang walaupun aku dah block dia tiga kali dekat facebook. So, tolong jangan ulangi kesilapan aku. Cinta monyet sux.

Sekian~


Chai_kapcai can?

11 ulasan:

shahirahkhairudin berkata...

keh keh keh..
hemsem ex bf kamu ulii..

nat berkata...

Pernah merasai benda sama -.-
Lepas dah matang, bila teringat balik cinta monyet, rasa mcm segan silu bebal bilu sikit.

Wadi AR berkata...

hahaha teringat zaman 7tahun lalu. betol ckp ulii, 'sux'

Amiey White berkata...

relationshit

memahami.-.,-"

nurfatiha blacky berkata...

cinta monyet. haha

EZAN IDMA berkata...

cool ;p

cikpia berkata...

kalau bercinta 9tahun dari zaman u sampai kerja, pastu clash kira monyet ka tak monyet.....???

♥nitnot abc berkata...

cinta monyet-actly ape yg membezakan cinta monyet dgn cinta bukan monyet eak ? =='

TheBentPencil berkata...

hm...bagi saya cinta monyet tu sekadar "crush" dalam bahasa inggeris.

dalam bahasa melayu, macam monyet la. kalau ada sekawan monyet, seekor datang dekat monyet lain kejap, pastu dia sisir-sisirkan rambut member tu dengan tangan. pastu usik2 sikit, pastu dia buat muka muncung-muncung sikit. pastu dia blah.

macam tu la. sekadar flirting on the surface. kehkeh

Zizie Zizot. berkata...

Cinta Myspace.



Entri Terkini: Senarai Kanak-Kanak Popular.

vampire's lovex berkata...

wow....

masih mencari kamu tuuu