Selasa, Februari 8

Cara Memikat Amoi (Jika Kau Seorang Lelaki Melayu)

Disclaimer : Ini entri parodi ye kawan kawan. Ada sedikit sarcastic. Jangan terasa dengan penulisan saya. Kang ada yang tak faham entri ni parodi terikut ikut tips kat bawah. Saya tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda ditimpa kemalangan sebelum, semasa dan selepas tips ini diamalkan. Kekeke.

Jika kau seorang lelaki melayu yang lebh bernafsu kepada amoi atau cewek cina. Mari ikuti tips ini. Pasti anda akan berjaya memiliki seorang cewek cina!

1. Kena ada rambut gaya lelaki korea.

Amoi-amoi tak minat style rambut kau orang yang style pacak pacak macam style punk tu woi. Jadi kau orang print gambar kat atas ni lepas tu pergi kedai gunting rambut mamak tunjuk kau orang nak rambut pesen gitu. Lebih banyak rambut depan tu lebih bagus. Lebih kelihatan lelaki korea kacuk melayu kacuk dengan cina. Kalau kau berkulit agak gelap. PAKAI FAIR AND LOVELY sekarang! Anda akan kelihatan seperti gambar di atas.


2. Kata kau sanggup keluar Islam kerana cinta.
Tahu kenapa cewek cina takut nak kapel dengan malay guy sebab kena masuk Islam. Jadi kalau kau cakap kau nak murtad. 99% kau akan berjaya dapatkan amoi itu. Dah kau orang mahu sangat cewek amoi yang putih gebus tu kan. Jadi kau harus melakukan satu pengorbaan. Nanti hasilnya cewek amoi yang putih gebus tu milik kau. #sarcasm

3. Ada wang ada amoi.

Kau muka macam dr.rozmey tak mengapa. Bila wang banyak senang nak dapatkan amoi. Janji poket kau penuh dengan wang. kan dah cakap "ada wang ada amoi, tak ada wang boleh blah" kah kah kah.


4. Talk proper english not broken english.
You can talk proper english? So u have 0.0000001% chances to get an amoi. Otherwise learn chinese words. That will make the amoi amazed to you. Although you are not handsome enough like those korean guy.

5. REMPIT!

Rempit depan cewek cina. rempit dengan motor kapcai pun rock oke! Dan tunjuk kemachoaan kau depan dorang. Tunjuk stail kau rempit. Tonggeng bontot. Buat gaya spiderman. Sure kau satu lagi langkah ke arah memiliki cewek cina yo!


6. Janji manis. Ayat bunga.
Ini kan kebolehan lelaki melayu. Lelaki melayu penuh dengan ayat janji manis dan ayat jiwang bunga-bunga. Lelaki cina tiada kebolehan ini. Jadi lelaki melayu boleh bangga dengan kebolehan bermulut manis. Lelaki cina cuma ada banyak wang untuk tackle amoi.

Sekian sahaja 6 tips daripada saya yang merupakan perempuan cina. Harap anda semua terutama sekali lelaki melayu yang bernafsu kan perempuan cina boleh pratikan tips-tips di atas. Banyak dugaan dan cabarannya untuk memiliki perempuan cina. jangan risau hasilnya lumayan nanti. Perempuan cina badan putih gebus akan menjadi milik anda. Semoga berjaya dalam mengejar cinta hati seorang perempuan cina.

:D

41 ulasan:

MATAHARI berkata...

damn. aku dah terguling2 gelak.

_aLiaHwaFa_ berkata...

ada wang ada amoi. tak ada gmbr lain ke nak tepek kt situ?? hahaha

Nier Zecter berkata...

hahahaha...tak boleh blah

Pijahh' berkata...

larhh..muka abg kim hyung joong kmi gak amek noo..
:)

miss aisya berkata...

buatlah entry pasal cara nak mikat laki melayu pulak..heheh

idAti mALek berkata...

x minat la...huk2

Indah Fallen berkata...

Ape daa entri ko ni amoi..
ni mesti pembwkn mslh yg lom slesai..
=P

Indiana Johnny berkata...

Demmm...gua sungguh x suker dgn mamat2 yg stail korea nih....keh3

niDa berkata...

sabo je la... rambut camtu mmg lawa. tp bila budak malay buat macam pelik je nmpk.. huhu~

♥CIK SHA♥ berkata...

pakai fair n lovely???hahahaahaha..

Cik Cammy Lia berkata...

xsetuju ngan cara no.2 ... dahsyatttt

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

ada wang ada amoi.. ayat dah boleh tahan tapi kenapa gambar tu yang diletak.. uhuk3

TheBentPencil berkata...

bab rmabut korea tu, bukan aje amoi tangkap cintan, minah melayu pun tangkap cintan gak.

ni semua Bae Young Jun yang mulakan. hish!

LiNdA ZaiN berkata...

hahaha...thumbs up..=)

ked :) berkata...

wah gila klakar.
lagi2 psl rambut nak mcm korea.
HAHA

antudegil berkata...

ini terbaik punya parodi. for sure ada yang butthurt ni. bwahahaha!

Entri parody ku :
Parody Berkenaan Ops Piramid Di Mesir

lehaazalea berkata...

buat la plak entry cara memikat lelaki cina plak..haha

ayue! berkata...

kalau nak pikat lagi cina plak cmne? entry khas tuk soalan aku pelishhhhh=p

Tanpa Nama berkata...

haaaa..btul3...kalu laki cina, cam mana plak..hehehhehe..

Elise Sallehudin berkata...

klu bleh, wat laa skli tips ngorat laki korea..snang citer..hahhaha..

Is berkata...

putih gebus..
tu yg tak bleh tahan tu..
hahaha..

cik aletheea : berkata...

wakakakka....x bleh blah sungguh...

Tanpa Nama berkata...

aq paling xleh terime yg ke-2....kalo murtat xmasuk syurge bro....yg lain terbaik....

Aimi Bahari berkata...

perlu ke nak murtad? stakat dpt amoi kat dunia je buat ape. lagi hebat lagi cantik amoi2 kat syurga nanti.

hasl berkata...

AKU BANGKANG HABIS-HABISAN TIP KO NO.2 TU.. HATI-HATI KAWAN BILA MENULIS.. BOLEH ROSAK AKIDAH NANTI..

AlexiaAqram berkata...

korang ni tak tahu ke yang amoi ni adalah chinese. beragama buddha.

apa kau ingat orang melayu islam je ke boleh bercakap pasal cinta?

apa punya turr.

respek skit pandangan bangsa/agama orang lain. it only discussion. not paranoid. not a haters. it's just sarcasm.

antudegil berkata...

ade yang butthurt nampak dengan entri parody ini. hakhak!

srikandi cinta berkata...

hensem apa dr rozmey..sian dia tau..kalau dia tgk entry ney,hahaha ! :)

azim~ berkata...

huuu..payah la kalau ader org x pandai gelak neh..skit2 butthurt..heh..tenang k..

Tanpa Nama berkata...

hahahaha! bodoh punya tips, senak prut aku guling2 atas lantai...pasal murtad tu jgn la disebut...kalo org tu murtad,saham dosa pown ko dpt tau..

By code:joker

Tanpa Nama berkata...

ko ni nmpak sgt pilih DUNIA dari AKHIRAT..kat syurga pun lg cantik n gebu dari amoi ko 2 la..siap goda ko lg..

Abu berkata...

keluar islam untuk cinta?
nauzubillah..jauhkan sejauh-jauhnya..
baik aku mati daripada keluar islam..
takde herannya aku dengan amoi2 kt dunia ni kalau mcm ginilah syaratnya..

Mr G berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Musafir Jalanan berkata...

aku bangkang nombor 2, . . . yang lain aku tak nak komen, . . .

http://budakgetah91.blogspot.com/2012/12/umat-islam-ayuh-bangkit.html

peace (^_^) hihi

Mohamad Farhan Samsuri berkata...

huhu..sumpah lawak... terkentut aq wehh.. lengg loii

non grata berkata...

Gmbq lain la tu...asainya admin nk tepek gmbq Bobo pastu x jd.

non grata berkata...

Nk pikat laki melayu xpyh pakai cara...pikat ja, gerenti bleh dpt punya lah

non grata berkata...

Gmbq lain la tu...asainya admin nk tepek gmbq Bobo pastu x jd.

non grata berkata...

Gmbq lain la tu...asainya admin nk tepek gmbq Bobo pastu x jd.

Pratama Eko berkata...

Tak nak

Arradhiyatul Mutiara berkata...

Cerita Sex Indonesia - Dokter Jepang Cantik Yang Genit~~~~~~Cerita Sex Indonesia - Masa Remaja Yg Sungguh Menyenangkan



Rahasia Pacar Teman Kost ku~~~~~Penelusuran Erotic stories~~~~~Pemerkosaan terhadap primadona sekolah



Cerita Seks terbaru Fantasi di akhir pekan~~~~~info Video Porno Indonesia Dan Para Artis Indonesia lebih lengkap clik disini



Kumpulan Gaya Cerita Ngentot Cerita Dewasa Cerita Sex Indonesia~~~~~Tips Dalam Mendapatkan Wanita Idaman Anda Dalam Kumpulan Cerita Dewasa Kategori Artikel Sex



Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot~~~~~Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet



Cerita Dewasa 2014-2015 Jeritan Pembawa Nikmat~~~~~Cerita Seks - Ngentot Merayakan Kelulusan SMA Pacarku~~~~~mahasiswi bercinta di kontrakan



Cerita Seks Dengan Tante Murni Cerita Seks Panas Terbaru~~~~~Aku Ngentot 3 Cewek Cantik Bangat~~~~~Cerita Sex Artis Cantik Cynthiara Alona



ngentot degan kakak sepupu ketika suaminya lagi gak ada~~~~~Foto Bugil Anita Hara Tanpa Sensor Terbaru~~~~~Karyawan Asing Yang Tangguh Ngesex



Gambar Gaya Bercinta Paling Hot yang disukai para Wanita~~~~~Alat Bantu Sex Wanita Penis Maju Mundur Getar Goyang~~~~~Capsule Pembesar Penis Herbal King Cobra Capsule


Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol

Kisah Seks dengan Guruku yang Cantik dan Seksi

Cerita Panas Kulahap Memek Ibu Dan Adik Kandungku

Cerita Dewasa Hot Bercinta dengan Istri Pembeli Mobil

Cerita Dewasa Hot-Pesta Sexs Pacarku dan Adiknya