11 Februari 2011

14th Febuary is Single Appreciation Day.


Nukilan Khas Kepada Bro yang Celebrate Valentine

Mula-mula dulu, punyalah benci Valentine.
Kata Dosalah, Maksiatlah, Kapitalisme lah, bazir duitlah
Tapi bila dia ada GF/BF dia pulak yang lebih-lebih.
Sudahnya kami yang single ni seolah-olah menolak hukum alam dengan terus kekal sendiri.
Lepas tu mulalah buat macam-macam teori kenapa kami single.
Sebab kami tak friendly sgt lah, gemuk sgt lah, kurus sgt lah, lazer sgt lah, troller sgt lah...
Hakikatnya bukan kami tak nak
Tapi jodoh kami bukan hari ini.
Dan jodoh anda hari ini, belum tentu sampai esok kan?
#sarcasm

oh ya, selamat datang ke Single Appreciation Day, aka Minggu Anti Valentine.
We singles stay cool!

40 ulasan:

Nobita Sensei berkata...

single itu indah.

AlexiaAqram berkata...

celaka.

ringtone keluh-kesah!!!

mana kau tau?

LORD ZARA 札拉 berkata...

hahaha.

damn sangat2 eh?

mengata orang yang sambut V-Day, tapi sendiri sambut takpe?

Pfft~

akmalhilmi berkata...

hahaha

lawak je boleh set ringtone mcm tu
hik2

LiNdA ZaiN berkata...

yeah..hidup single..!!!

the artist :) berkata...

cheers to all single people out there :D

k h a d i j a berkata...

single itu BRUTAL. :D

linalina berkata...

cheers!single is simple!

natasya eddie berkata...

single is freedom ^_^

Nordin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nordin berkata...

perlu ke sambut valentine ni? takkan la mau hargai pasangan pun sehari saja dalam setahun? damn the valentine...

Gadis berkata...

dengan ini, saya, wakil golongan yg baru clash ingin mengucapkan..

Happy Single Appreciation Week!!!!

AKU BEBAS KINIIII!!! MUAHAHAHAHAHAH!!!

ria berkata...

kelakar la kartun tu. . btw single x semestinya best kan.. hehe

ayue! berkata...

single mmg lah lonely and rse kosong je hati ni. tapi kalau kapel asyik sakit hati smpi tertusuk2 and mata pun dah same cam mata panda, pe guna kan?

Shahira berkata...

single mingle is superb :D

Nadirah berkata...

woot woot!

Putri Zara Sofea berkata...

valentine tu diberi sempena nama seorang paderi st. valentino.. google untuk tau lebih lanjut.:)

apa pun, single tu kadang2 best kadang2 bosan sbb xde member nak ajak berjalan sbb semua sibuk dgn balaks n aweks mereka. yg single akan kesunyian..

sobsobsob :(

Indah Fallen berkata...

yg single jgn la nk bt2 keras(pinjam ayat indah)..
konon tade ape..hehe
lua mungkin la..tp dalam.."sayu hati..sayu sekali.."=P
Kepada yg ade couple..hormat la membe2 yg single..
kalo bleh jgn la 24/7 txt@gayot dpn si single ni..
name je hang out sm2..tp..damn!

Hamba Allah berkata...

org yg single jgnlah rasa cam sunyi,tuhan dah tetap kan jodoh msing2 just masa yg menentukan..
ble dah bercouple or dah ad calon,kwen la cepat2..jauhkan maksiat ,halalkan hubungan dengan ikatan yg sah..

RastaMat berkata...

V-Day = Vagina Day

Si Gadis Marhaen berkata...

better single than sorry. yeah!

PointBlankShot berkata...

to me, everyday is a valentine's day.

tak perlu nak disambut lebih-lebih pun.

p/s:
tak berani nak komen banyak pasal single mingle, kang kena batang hidung sendiri balik, padan muka

Aan MI berkata...

like laju2 yaww

Aniey Ghanie berkata...

Gua really appreciate dis.. Gua looking 4ward dgn entri2 yg mengangkat martabat single mingle person over on earth! :) wakakaka!

miss aisya berkata...

single?? tak pernah kesah pun..hahhaha

setuju sangat bila u ckp,
"jodoh hari ini, belum tentu smpai esok kan?"

miss aisya berkata...

single?? tak pernah kesah pun..hahhaha

setuju sangat bila u ckp,
"jodoh hari ini, belum tentu smpai esok kan?"

Sca Ndx berkata...

yeahh single appreciation day, count me in.

bagi aku V-Day just a bullshit.

kalau nak raikan cinta bila2 boleh
bukan raikan cinta yang tu ok

Lucifer berkata...

a.k.a.
HARI BERSETUBUH SEDUNIA.



huehuehue.

airazulaikha berkata...

yeay! suka banyak banyak.. like.

Akulah Aqilah Itu berkata...

hahaha!

aku tunggu header bertukar. =P

Dinda yun berkata...

single is simple, double is trouble, scandal is practical.. <3

TheBentPencil berkata...

Time kacih u alls. tersuke I.

@alexia: ringtone keluh kesah. syok tu. apatah lagi kalau hanset ada video ringtone. haha!


@Lord zara: *sentap* tu saya dulu. ha hah

@nordin: sambut sehari je. sebab kalau kasi hadiah hari-hari mau kopak si boyfriend.

@Putri Zara: ya betul. dan lagi satu, celebration tu sebenarnya orang pagan (xde agama) yg mulakan. part2 kena pilih pasangan tu bukan sebahagian daripada agama diorg. #fact

@rastamat: ni kes terpengaruh ngan Obefiend ke? hahaha

@lucifer: anda pon sama. ciskek.

@Dinda: scandal itu relationship tanpa komitmen. of coz seronok. #sarcasm

Tanpa Nama berkata...

i'm 26 thn n still single....hahahahahahahah...... (cikasutinggi)

EINA berkata...

setuju dgn entri ni...

w/pon sy ade bf tapi x payah la nk sambut v-day ni..

sambut maulidur rasul lg baik...

-peace-

Pijahh' de-Arr berkata...

gilalah..~
haha

Fathiah Jasni berkata...

we single stay cool yaw~!

Irwan berkata...

cibai! entry ni telah membuka hatiku untuk terfaktab...korang ader kosong lagi tak?

aku nak jadi no 13...

TheBentPencil berkata...

@Irwan no 13...no suey tu!

kitorg simpan no. tu untuk troller dan kaki maki saja.

ahaks

Ara berkata...

@thebentpencil : oh em gee, kau dlu adalah golongan yg 'dlu maki2 valentine, bile da ade psgn, lg lbh2'? unbelievable!

but i like u now! :p

TheBentPencil berkata...

yes man.

itu sebab kita kena ambil perasaan benci atau suka sederhana2 saja.
takut nanti hari lain perasaan tu berubah pulak.