16 Februari 2011

Tips Hilangkan Keresahan Single Untuk Yang Urban

Bukan nak jadi syaitan. Tapi, ini hakikat dan realiti urban masa kini ye dak? Resah bersingle, ex-boifren macam kimak permainkan diri kita macam sampah. Apa dia ingat kita takde matlamat hidup? Oh come on lah. This is 'The Time for Dirty Bit'. Party for everyone!



As you know, life is once. What ever you want to be, be a real one! Heh! What ever your life could be, make sure you choose the good one. Kalau dah semak sangat dengan perangai lahanat ex-girlfriend yang tak memahami diri. Peduli kan semua tu. Happykan kehidupan. Like a G6!



Ini lah yang best nya menjadi seorang single. You have many options to choose. You can rock your body anytime anywhere and nobody cares! So, who said being a #foreveralone is suck? Aha, that person is the person who don't know party was like. Yezza~~

Enjoy the song yawww!!

p/s : Mood urban. Apa-apa pun berpada lah ye.

14 ulasan:

mE berkata...

i feel the dirty bit...

yehaaaaaaaa....

pertamax...!!!

profwacko berkata...

banner gempax..

btw, apemenda nyer tu G6??

mahirahkamal berkata...

smpai skaNg dgr lagu g6 ni tak paham mende..:P

Akulah Aqilah Itu berkata...

aku pon.. malas pulak nak google. haha

AlexiaAqram berkata...

g6 merujuk kepada sebuah jet peribadi yang super awesome!

blog-tips-kurus berkata...

video x keluar-kena upgrade flash player dulu? :-)

afrohead berkata...

lagu like a G6 ini sebnearnya ialah sampah.

AlexiaAqram berkata...

you need to electrified yourself to be an urban yaww~~ hik hik

Indah Fallen berkata...

Haha..i'm feelin' so fly like a G6!
Clan theme song..

Wan Ahmad Nabil berkata...

hahah, bagi tips suruh dengar lagu ? banyak lagii lagu yang bagi inspirasi. itu yang katy perry - fireworks tu, berkesan jugak pada yang rasa diri tu tak berguna ! <3 <3

Tanpa Nama berkata...

pergi party lah. opsss!

bukankosong berkata...

yeahhh!!! proceed je...ramai lagi bunga2 d'luar sana tuuu

lehaazalea berkata...

tak payah la sibuk2 nak couple.... majukan diri dulu... nak kawen baru lah cari....!

TheBentPencil berkata...

Haha.

daripada duduk bersedih, baik keluar mencari.

hakikatnya, dalam dunia ni ada je lelaki dan wanita yang keseorangan. cuma sampai sekarang belum berjumpa.

*cue dari lagu "Havent Met You Yet"--Micheal Buble. sweet ah lagu tu. jom dengar :)