1 Disember 2010

Berita Tergempar : Lumrah Difaktab Dalam Terfaktab

Omaigod omaigod omaigod!

Ada berita kurang baik untuk pembaca blog Terfaktab yang di kasihi sekalian.

Penulis 'Predator' J.Abdullah telah meninggalkan arena Terfaktab United secara rasminya berkuatkuasa hari ini. Berita mengejutkan ini telah memberi persoalan yang besar kepada organisasi Terfaktab dan seluruh warga kerja. Mengapakah dan kenapakah?

Mwahahaha! Gua berjaya menfaktabkan Aqram! WINRAR!

Tentunya persoalan ini membingungkan Aqram The Wankers yang bakal dipersoalkan oleh skuad Terfaktab yang lain kerana membeli pemain yang dah nak bersara untuk join Terfaktab United. Apa dia ingat macam nak beli Robert Pires dalam Aston Villa ke? Apa barang?

"Pihak kami tidak boleh berbuat apa dengan keputusan J.Abdullah yang mahu mengundurkan diri dari alam blogger kerana faktor usia yang sedikit-sebanyak mempengaruhi keputusan beliau untuk bersara awal. Malah, beliau juga telah mendelete akaun fesbuknya dan blog peribadinya. Yang ada cuma twitter, tumblr dan sekian-sekian", kata AqramTheWankers dalam sidang media pagi tadi.

"Sekarang pihak Terfaktab dalam proses mencari penulis perempuan yang baru. Agak sedih dengan kehilangan striker yang hebat, namun mati tetap mati, hidup kena diteruskan... insyaallah"

Selaras dengan pengumuman tersebut, di fahamkan pihak Terfaktab telah mengeluarkan iklan untuk mencari penulis baru dalam blog Terfaktab dan berita baiknya, bukan seorang penulis dicari tetapi DUA penulis perempuan yang mempunyai keyakinan menulis dalam hal ehwal percintaan serba parody dan kool dimana amat di perlukan pada saat-saat genting ini. Untuk berminat memohon dan  menjadi penulis Terfaktab, boleh terus berhubung dengan e-mail langsung kepada alexiaaqram@gmail.com. Atau, kalau anda memang ada skandal dengan Aqram, jangan risau, dia sendiri akan cari anda terus depan rumah. Dasar lelaki gatal! 

Pihak Terfaktab mengalu-alukan sebarang permohonan. Lelaki pun boleh je, namun macam biasalah, kalau ada bunga lagi seronok ye dak? Asalkan ada keyakinan, belasah dan jolok selagi boleh.

Roger n out.
by AlexiaAlwaysKlasemen

7 ulasan:

Hellioz berkata...

juicy

AlexiaAqram berkata...

tasty.

mchicken ke helly?

Nordin berkata...

Macam best. Mau join boleh?

The Poyo Me berkata...

Girls only OK! gyahahaha

Bos, mengapakah Joyah sorang keluar tpi dua orang pulak penggantinya?

hebatkah joyah iteww?

p.s. saya cadang cik zuely..

Diloz berkata...

aiseh.
baru nak UP dah keluar squad apa cer?
aku harap pengganti J, hot dan bubbly.

AlexiaAqram berkata...

@thepoyome

huihhhhhhhh. nama joyah tu legend kot. sehebat orangnya lah. tak caya tanye diloz dan lep-lep. hehe.

btw, sape kau nak nomi-nominees td? zuely? bak link. gwa nak merisik dulu.

@diloz

jgn risau. gua akan buat yg terbaik utk pastikan pengganti joyah boleh buat kau berdarah hidung. pergh!

J. Abdullah berkata...

gua tak hot and bubbly ke diloz? sobsss.