26 Disember 2010

Matlamat Percintaan.

Assalamualaikum...

Gua ada satu persoalan. Gua malas nak tules panjang-panjang. Baik buat cerpen mahupon berimaginasi liar tules surat, gua malas. Biasalah. Dok rumah musim cuti-cuti macam ni, otak memang dah jadi macam highway masa kemuncak. Jammed dia takyah cakap. Gua nak tules ni pon makan masa sehari. Ok. Gua tipu.

Persoalan gua, untuk lu orang yang tengah bercinta, apa matlamat lu orang bercinta sbnanye? Matlamat kat sini in terms of lu orang bercinta sebab ikot trend ke desakan hati nurani ke tuntutan semasa ke ataupon ape? Itu je yang gua nak tanya. Lu orang respon la ye. Gua nak ciau dulu. Entah bila gua akan kembali melontarkan idea yang entahpape gua ni, gua pon taktau. Kehkeh. Lu orang jangan nak rindu gua sangat. Gua terharu nanti. Cau.

8 ulasan:

Husky n Pusky berkata...

seriously, pertamax.

MATAHARI berkata...

tersepak batu.dan terjatuh.

Tanpa Nama berkata...

owh..bercinta..tujuan utama mestilah nak kahwin..tapi kalau takde niat hati tu nak berkahwin,jadi takyah buang masa nak bercinta..

Jr berkata...

nak ade org jage
txting calling sampai lebam
oh yeah !

AlexiaAqram berkata...

sebab nak geli2 masa muda. haha!

sELipAr_biRu berkata...

want to be with him..

alfonso berkata...

sex

fatin qurratuaini berkata...

oke. gua bercinta dengan lelaki yang gua niat nak nikah. dan gua akan pastikan lelaki tu pun ada niat yang sama. waww..