30 Disember 2010

Banyak Cantik Muka Kau

Tak baik taww nak curik my apex!
Suka-suka hati je korang nak tekel Khairul Fahmi. Apa dah terdesak sangat ke? Karang kalau makwe dia yang kat gambar ni marah ni macam mana? Ha, yang jantan tu, tak usah menggedik nak tekel makwe Khairul Fahmi plak. Lempang baru tau. Tak habis-habis nak rosakkan percintaan orang lain. Nanti dah besar jadi barua rosakkan rumah tangga orang lain. Dem!

Apa kata Che Mat?

"Kawe steady je, mu nak tekel, kawe lompat. I lap U Elia! Mmmuah!"
Ok, pihak Terfaktab mengucapkan selamat kepada korang berdua. Semoga berbahagia ke jinjang pelamin. Sapa cakap cinta itu hanya datang bila popular? Tak dapat jek. Cinta itu datang tak kira waktu yo!

Jangan jeles!
Oh, buat Helly, aku dedahkan skandal kau ok? Nak sangat. Ambek!


Jangan kau kau malu-malu macam Mr. K masa jumpa cik epal dah ler... Selamat bercinta. bye2!

p/s : gambar cilok kat blog makwe che mat, google dan mana-mana ntah!

10 ulasan:

bukan penggoda berkata...

mr. k ngn cik epal? whoa!

bukan penggoda berkata...

fesxxxxxx!

Mr K berkata...

Weh aku bukan dgn cik epal laa

Risnayati Lammu berkata...

mr.k wid cik epal?
kantoi da ko mr.k...
malu2 moew2...

AlexiaAqram berkata...

terfaktab mr k kali ni.

fes time dia komen kat terfaktab!

aku kagum!

MWAHAHAHAHAH!

bukan penggoda berkata...

aku juga!

The Poyo Me berkata...

eh, wa wase kan, post pasal Mr K dekat cikepal tu pasal Mr K lain la. Mr K kita lagi ensem.

kihkih

*menyorok dari cikepal*

Tanpa Nama berkata...

mmg mr.K lain..mr.K yg komen atas tu bkn hnsem pn

Alynn Notnot berkata...

Jangan kau kau malu-malu macam Mr. K masa jumpa cik epal dah ler... Selamat bercinta. bye2!

lawak la part ni! hahahaha

Wid Skyline berkata...

pesal aku leh lambat taw ni.. Mr. K ngan Cik epal?

panassss~ ^^