25 Ogos 2011

Perempuan mana ada yang masuk akal

35 ulasan:

Wadi AR berkata...

terima kasih dorky.

ftmh azzhrh. berkata...

amboi,sakan hangg naaa dorkyguy.haha

Eyzan Encha berkata...

huhu. melahirkan kita di dunia ni pn memang x masuk akal eh?

fairuz berkata...

sebab tu aku lelaki. eh?

J. Abdullah berkata...

k.

Tanpa Nama berkata...

kalau macam tu, jangan kawen ngn perempuan. kawen ngan laki. :]

♥nitnot abc berkata...

memang lah , perempuan 1 akal , 9 nafsu . lelaki 1 nafsu , 9 akal . HAHHAH . D:

Tanpa Nama berkata...

dah nama pun dorkyguy.
sah sah fikir guna testis kecut.

yg lahirkan kau pun tak masuk akal jugak la yer?
kesian mak kau.

pejuangwanita berkata...

ibu confirm pompuan

tapi..

pompuan xconfirm lagi ibu

dorkyguy terang pasal pompuan bukan ibu. dua2nya susuk yg berbeda.

beeeez berkata...

yelaa...
kau je yg masuk akal..

tp kadang2 yg 1 akal tu laa yg lg ramai masuk universiti..yg lg banyak usaha kekalkan kebahagiaan rumahtangga...yg pandai jage anak bukan pandai buat anak je mcm yg 9 akal tu

yg 9 akal tu dh laa ramai yg jd gay..penjara + pusat serenti pun diorang je yg conquer...pulak tu tak sudah2 bg masalah...mmg troublesome abess rrr...jenayah2 kat dunia ni yg 9 akal tu je yg byk buat...bg penyakit dgn asap2 rokok diorg tu...dh laa busuk...pape je laa

serupa takde akal pun ade..

Dr. Amirah berkata...

kenapa nak marah?#terasake

btw dorkyguy: kalau betul pun fakta nada, lelaki pun sama, 9 akal digunakan untuk satu benda sahaja, nafsu.so lebih kurang je kan? sila jangan racist thankyou :)

Lady RaRa berkata...

aku rileks ja tak terasa pun

sebab mewakili gender 1 akal, aku rasa kami tetap best dari yang mengaku ada 9 akal tu!

muahaha!

farah izwani berkata...

tapi perempuan berfikir menggunakan akal.
tak macam lelaki.
ikot suke. lalalala

Atiqah Az'Am berkata...

haha..takterasapun. cz sometimes aku sendiri rasa aku takmasuk akal dan mengarut. btw, cool apa ada 9nafsu? kau hado?

Qaseh dalia adelia berkata...

wooo ade je akal..Allah dah kurniakan pd kita semua hee..sape lah kita nak ckp kita or sape2 takde akal kan ..

Terbang Bersamaku berkata...

huhuhu..kemain lagik ye..nk bagi tau sikit lah kn, skrg nie kat IPTA ramai yg 1 akal, yg keja pangakat besau2 pun yg 1 akal nie dah makin ramai dah..
ps:-tak kira ar ade 1 akal ke 9 akal ke, yg penting bijak menggunakan akal, so sbb tuelah wlpn ade 1 akal jer tp bleh berjaya kalau ade usaha...

sha berkata...

aku ada 9 nafsu...kau ada? :D

Tanpa Nama berkata...

butthurt women?

LOLed

tira azhar berkata...

lol. tak sedar diri punye lelaki. -.-

Eyka berkata...

kalau jmpe pompuan xde nafsu..ko suke tak? :P

SamuraiGila berkata...

Baru letak satu gambar.Komen emosi dah berjela-jela.

Dorky guy,
you got a point :]

sYafIk-wAy berkata...

keh3 ...

Tanpa Nama berkata...

keje nk kutuk pompuan je, ko ni gay kot...no wonder la

Tanpa Nama berkata...

like dan like HAHAHA

Tanpa Nama berkata...

HAHAHAHA!

perempuan memang banyak masuk universiti..... dan

neraka.

benjo berkata...

hahaha pedas semua.

Tanpa Nama berkata...

spesial ntuk pompuan uitm lendu ke?hahaha

Tanpa Nama berkata...

wow!then show us ladies, the so called great mind of yours as a man. pftt!

Tanpa Nama berkata...

sexist la korang!

-anti sexism

Ahmad berkata...

semua nak butthurt

julie"anne berkata...

@pejuangwanita

ni pass matematik x ni? kalau ibu itu perempuan, dia adalah subset kepada perempuan. bila dah refer sesuatu pada perempuan, maksudnya sama kepada ibu. mathematically macam tu logiknya. ke tak masuk akal gak? lembab tu namanya..lol!

dorkyguy ni forever alone ni..hahahha

Tanpa Nama berkata...

gay is olwez b a gay....
dorkguy forever gay~
xtaw la anak sape ni...isk3...

Tanpa Nama berkata...

ramai pengomen da menggambarkan apa yang dorky guy nak sampaikan... niceeee.... haha...


-terfakof

Tanpa Nama berkata...

@Dr Amirah :
racist untuk kaum,
sexist baru untuk jantina

aniskittle berkata...

at least nafsu 9 x focus sgt..yg spesis lgi satu tu nafsu 1 tapi tu jela yg ade kt kepala otak die..mcm tade bende len nk fikir..

ooo..yg perempuan bnyk masuk neraka tu..ya..you can kiss your mom n sis goodbye in hell too ea..unless klu mak you tu laki laa kn.. lolzz..