HOW TO REJECT SOMEONE NICELY #2


Ulasan

vampire's lovex berkata…
hahahaha.... senang
NadiRah berkata…
cmtu jer???
sonang sgt...
hahahha...
tkot x dpt terima jer...huhu
little ain berkata…
kejam. haha
Miera Aziz berkata…
Yet, u never can give money to me.

That's the point! Hahaha.
Tanpa Nama berkata…
"Dari Abam Nuff-Nuff I, I dapat backstage pass konsert, I dapat hanfon pree, I dapat iftar dengan artis...you boleh bagi semua tu? tak kan....kita putuss!!"-tambah beliau lagi.
little.pingu berkata…
kalo nmenye rejection, doesn't matter how nicely u put it done, still effect die saket jgak..dari berdolak-dalik alasan tah pape, baik jujur je..
Dorky Guy berkata…
come on, it just a comic.. serius sangat..
azurie berkata…
pernah guna alasan ni ckp kat someone..pastu terus dah tak contact..hehe..benda ni boleh apply klw korang malas nk layan mana2 lelaki/pompuan yg sibuk nk kwn ngn korang..
farah izwani berkata…
kahkah.
memang sangat nicely lah.
starzieti berkata…
hahahaha. :D

Catatan popular daripada blog ini

Cara Hendak Contact Balik EX Lama.

Perempuan, Perhubungan dan Seksual.

Cara Memikat Amoi (Jika Kau Seorang Lelaki Melayu)