22 Ogos 2011

HOW TO REJECT SOMEONE NICELY #2


12 ulasan:

vampire's lovex berkata...

hahahaha.... senang

ARC™ berkata...

was...

NadiRah berkata...

cmtu jer???
sonang sgt...
hahahha...
tkot x dpt terima jer...huhu

little ain berkata...

kejam. haha

Miera Aziz berkata...

Yet, u never can give money to me.

That's the point! Hahaha.

Tanpa Nama berkata...

"Dari Abam Nuff-Nuff I, I dapat backstage pass konsert, I dapat hanfon pree, I dapat iftar dengan artis...you boleh bagi semua tu? tak kan....kita putuss!!"-tambah beliau lagi.

little.pingu berkata...

kalo nmenye rejection, doesn't matter how nicely u put it done, still effect die saket jgak..dari berdolak-dalik alasan tah pape, baik jujur je..

Dorky Guy berkata...

come on, it just a comic.. serius sangat..

Qaseh dalia adelia berkata...

hahaha .. ~

azurie berkata...

pernah guna alasan ni ckp kat someone..pastu terus dah tak contact..hehe..benda ni boleh apply klw korang malas nk layan mana2 lelaki/pompuan yg sibuk nk kwn ngn korang..

farah izwani berkata...

kahkah.
memang sangat nicely lah.

starzieti berkata...

hahahaha. :D