16 Ogos 2011

Kemungkinan besar sebab apa perempuan tak laku


44 ulasan:

Wadi AR berkata...

aku kuat makan gile. tapi mcm tulah fizikal aku.

Shahiraa Aqilah berkata...

kata tak suka orang make-up? -.-"

Husky Pusky berkata...

jawab RJ jawab

hanyzham hadny berkata...

@Shahiraa Aqilah nak make tak salah tapi jgn lah over sampai mcm badut...

Alia Ramley berkata...

ambooii2xx..

Raksasa Jahat berkata...

siapa tak suka kecantikan? eh btw baca la ayat sampai habis.. jangam sampai macam badut..

Diana Zainal berkata...

xuxu zabedah, abg beng! i loikeeeeee. kahkah

cik bulan berkata...

ayoyo..haha..

Innanie | Ariffin berkata...

cool!

Gimi berkata...

emm...klu ak pun x suka lelaki emo

Jazica Albek berkata...

kejamnye koooo. terasa aku oke! haha. badan aku mmg papan tp nk wat cmne, mkn mcm afrit pn bdn sekeping jugak. kesian la kt org cm aku...

Tasha berkata...

susah kot nk nek kan berat bdn yg papan ni,dah mlskn diri pun x jadik..kah2

cik anon berkata...

bandan ? salah satu kenapa lelaki tak laku..blogger asyik typo..hew..hew..;)

fatin syahirah :) berkata...

abam beng. xuxu zabedah. semua masuk. wakakakakaka

juleha.aripen berkata...

@Jazica Albek

betul tuh, dah metabolisme badan kita tinggi, makan apa pun berat badan tak naik inikan pula nak nampak badan berisi. pandai komplen je RJ ni :p

Raksasa Jahat berkata...

kadar metabolisma badan manusia depends on beberapa faktor.. umor, jantina, dan cara hidup.. ubah la cara hidup..

norinaomar berkata...

nak gelak pun ada..

Xuxu Zabedah,saya tak suka dia.macam pokok krismas.so what?

AsyieqiN Rkey berkata...

waaaaaaa..dah klu mkn bnyak bdn cam papan jugek nk wat cane??

myra yusreena berkata...

huhu..kurus salah,gemok salahhh..

Tanpa Nama berkata...

hoooo terasa bro...

tapi bagiku, baik jadi diri sendiri yang sedia ada ni. kalau orang tak sukakan kita sebab kita jadi diri sendiri takpe, jangan orang tak sukakan kita sebab kita nak jadi benda lain. kehkeh

tanpanama sebab bloggerku fakap lagi-ZBP

siti ika berkata...

aku suka yg last.. erk.. ombak besar? hahahahaha

kc kasedah berkata...

BANDAN KE BADAN?


okay bai.

N berkata...

'i rather be hated for who i am, than being loved for who i am not' - Kurt Cobain

setujuuu dengan tanpa nama.

Ja-j berkata...

walaupun aku suke dok umah tak bersosial, tp aku tahu je hal2 dunia..sbb tu malas nk bercampur ngn dunia. kalo setakat nk ngorat pakcik umah kenangan..dah mcm2 pakcik terpikat kt aku. pakcik jual ikan pn terpikat ngn aku tau. jd lebih baik duk umah diam2.kut la 1 hr nnt ada prince charming jatuh atas bumbung umah.

laku x laku, itu kerja Tuhan. aku lg suke jd diri sendiri..walau x makeup, ketiak aku wangiii. itu yg penting ;p

cikpia berkata...

aku pompuan. aku setuju.

bob202 berkata...

terbaikkkk....:)
geng follow blog guua lak jom..layan cinta....
afiqaffandy.blogspot.com....

unieMARKS :) berkata...

jarang keluar rumah. tak suka mekap. tak suka gemuk tapi tak kurus jugak. apamacam?

Qaseh dalia adelia berkata...

saya tak bersosial jugak ,salu duk rumah je ,kuar time nak pergi kerja je tapi terpikat pulak dgn org pahang .tapi dok ganu , ek pe cerrr .. hik2

fqh.m berkata...

kasihan wanita..asyik dipertikaikan sahaja apa yang kami lakukan..sobs33

zey berkata...

ha...tulahh, msg gudnite ngn laki dia pon dia nak tunjuk kat blog...tu tak kira lagi bila dpat tiket vip free...



haiih! kalau betul2 jadi laki dia takpe. bersederhana sudah!

Tanpa Nama berkata...

cakap memey arr senang~

Tanpa Nama berkata...

be confidents girls..when u cnfident..its shows..so if u are pretty enuf but u dont hav cnfident bout urself its stills no use right??love ourself;;

emy zulaiha berkata...

kurus-kurus pon lawa je emy rase.hehe =) well mmg bnyk cara nak orang. nice entry btw.siap ade solusi =)

erlina berkata...

hampeh , mmg rksasa jaat haha

saye kuwus!er er

Ara berkata...

ni bkn trolling kn?

Tanpa Nama berkata...

aku cube xnak jadi emo.tapi kalau dengan dia,mesti aku jadi emo.


so mcm mn?ak rasa ak patut cr yang lain.hahahaha.

eiz_ezzy berkata...

xuxu zubedah?HAHA

Bec berkata...

aku prefer blog yg emo drpd blog yg mengade2 perasan cute. asal kuar dating dgn pakwe, cite. asal kuar mkn dgn pakwe, cite. dari 1st jumpe smpai kapel pun nak cite detail. EEWWW!! naik nyampah okay. semua org ada gak bf woi! bukan ko sorg! :P

Tanpa Nama berkata...

sokong tp bukan perempuan je..lelaki pun sama..perempuan pun suka jugak tengok lelaki yg menarik :P

FarhanaLicious berkata...

pergh. tang yg bentuk badan tu yg terfaktab abes tu. tak semua org yg sibuk nak kurus. kadang tu mmg dia dah dilahirkan dengan keadaan yg susah nak naik berat badan. makan banyak pun still kurus. dan ada yg jenis makan sikit pun, badan naik abes.

al-jambz berkata...

ape benda ni weh?

yana berkata...

kalau laku dikalangan tu kira bagus di mata Allah S.W.T ke?

laskar pelangi berkata...

dush dush RJ boleh? =D

♥nitnot abc berkata...

nih bukan raksasa jahat , nih mulutt jahattt . BHAHAHAH . D: