24 Ogos 2011

Perbezaan lelaki dan perempuan


30 ulasan:

Si BungaPopI berkata...

WHAT?

N berkata...

fakta paling alasan la tu??
haha ~

bukan penggoda berkata...

weh, pompuan la boleh multi tasking kot. ko cube tgk kalau pompuan sapu sampah, boleh sambil masak, boleh sambil berborak, boleh sambil jaga anak.

kalau lelaki? kena fokus dlm satu2 benda dlm satu masa. sbb tu bg alasan takleh bercinta masa tgh blaja.

belogkiter berkata...

OHHHHHH. macam tu ye

Terbang Bersamaku berkata...

sy rasa perempuan nie lagi multi tasking...(^____^)
sbb kat office diorg keja, balik umah bleh lagi memasak,kemas umah, jaga anak etc...

Hamdan Ramli berkata...

Muahahha ni betul ni betull

AsyieqiN Rkey berkata...

ceh...pompuan la multitasking..pepandai je kan...ceh ceh ceh

izwanyusof berkata...

fakta bercanggah.. ejaan pun ada yang salah..

beeeez berkata...

pompuan laa multitasking..
semua boleh buat serentak..
masak + kemas rumah + jaga anak + tengok sinetron + cakap tepon dlm masa yg sama..
tu pasal pompuan hebat....
lelaki ado??

Muhammad Amirulhazim Alias berkata...

@bukan penggoda

sebab tu dia cakap cenderung untuk multitasking kakkkk

Hakim berkata...

no..

bukan penggoda berkata...

@Muhammad Amirulhazim Alias

cenderung utk multitasking maknanya ada probability utk multitasking. tp ce tgk yg pompuan punya. TAK BOLEH MULTITASKING kot which is not true at all.

Cooleustary berkata...

wow nice provokasi haha

yunZ berkata...

akal yang sembilan tu pun susah nak pakai

Noreen Natasha berkata...

kurang bersetuju dgn gambaran di atas..

perempuan multitasking ok!!

anak abah berkata...

Haha. Adoi. Naseb baik perempuan ada 1 otak je. Kalo perempuan ada 9 otak macam lelaki,sendiri mau fikir laa~

ZeBentPenzel berkata...

Dorkyguy kene betulkan sikit ayat dia.

bukan "tidak cenderung untuk multitasking" tapi "tidak cenderung untuk multi-RELATIONSHIP". sebab itu mereka setia. ye dakk? kihkih

ZeBentPenzel berkata...

Dorkyguy kene betulkan sikit ayat dia.

bukan "tidak cenderung untuk multitasking" tapi "tidak cenderung untuk multi-RELATIONSHIP". sebab itu mereka setia. ye dakk? kihkih

Tanpa Nama berkata...

lelaki zaman sekarang akal 9 tapi masih bodoh jugak.bila dah bodoh tak kasi pulak perempuan belajar tinggi2 takut lagi pandai dari dia.

julie"anne berkata...

@Muhammad Amirulhazim Alias

ye lelaki cenderung utk multi-tasking. perempuan tak boleh multi-tasking? cube balik rumah tengok ibu awak buat keje. sila2..

Tanpa Nama berkata...

perempuan la multi-tasking beb..its a scientific fact bro..ko salah fakta ni

Tanpa Nama berkata...

@bukan penggoda

aku setuju sangat. perempuan yang multi-tasking.lelaki kalo wat dua keje serentak, mmg tak menjadi lah jwbnye.

Tanpa Nama berkata...

siape kate laki tak multi-tasking. sedang syok dating dengan awek dia, dia boleh bermanje2 dgn skandal dia ape, dlm msg, koling2 jauh sikit dari awek. tu tak kira multi-tasking ke ? kira buat 2 keje serentak la tu kan ? sambil dating dgn awek, sambil manja dgn skandal.

perempuan pun multi-tasking jugak. tapi xsemua perempuan. mcm aku, aku tak boleh buat banyak2 keja dlm satu masa. serabut. aku suka cara yg teratur. semua benda ikut step. -_-

Fitri K. berkata...

apa daaa. tak semua orang sama la. jangan la nak samakan orang lain dengan ko. if u r a multitasker, fine la. x payah bertegang urat dengan benda kecik. done.

Eyzan Encha berkata...

my ex-bf multi-tasking ape? sambil dating, bole msg2 jwb kol ngn scandal. owh, sgt kagum dgn skil multi-tasking beliau ketika itu. tapi kire tak lelaki sejati sgt la yg bole multi-tasking ni kan? so, bye2 lah..

Xp

J. Abdullah berkata...

akal yang 9, bukan otak.

kaka berkata...

Besyukur la perempuan ada satu je akal. ce byg kalau perempuan yg ada 9 akal? 1 akal pun dah lagi pandai dr laki kalau 9? sian la weehhh lelaki2 sekalian.

100% Jade berkata...

sori kalau kurang ajar, tp mcm celaka jugak la statement tu. HAHA.

Tanpa Nama berkata...

Hukaloh. Cehh

Tanpa Nama berkata...

zzz akal la weh.. bukan otak..