3 April 2011

7 tips on how to spot pervs.

Ini ada suatu link yang diberikan oleh @bedahmarkonah, pelajar kita yang stadi di Indon. Saya translatekan untuk anda semua dengan sedikit bantuan beliau. Ingat artikel ini cakap pasal apa. Rupa-rupanya bercinta itu dalam bahasa Indonesia maksudnya senggama.

Nasihat saya pada cikbedah sila asah buluh runcing tajam-tajam. Lelaki zaman sekarang memang gatal!

7 tanda pakwe anda sedang dalam musim mengawan.

1) Ereksi mata-ya, bukan benda tu je boleh ereksi. Semasa bercakap dengan dia, tengok matanya. Adakah anak mata hitam membulat macam mata heliza walaupun dia lelaki? Sebenarnya mata hitam sesiapa pun akan membulat jika mereka excited.

huge eyes. ahhhh [link]


2) Asyik menggodek tali pinggang-ni aneh sikit, tapi ya. Ini perlakuan tidak sedar. Anda boleh melihat ibu jarinya memegang-megang kepala tali pinggang. Kata artikel ni adalah sebab lelaki nak kasi tengok kembung lagi bawah tu. Gila apa!

3) Asyik menggaru hidung-pernah dengar pepatah melayu, lelaki hidung belang? Mungkin sebab kekadang lelaki yang nervous itu akan selalu menggaru-garu hidungnya. Tapi seperti kata artikel ini lagi, ia ada kaitan dengan sistem ereksi diorang.

4) Suara lebih dalam. Macam Scotty mcCreery? Well, ya. Sebabnya kalau perempuan pun, masa dia subur, pitching dia lebih tinggi. Kedua fakta ini adalah fakta sains, tapi dari mana dapat, tak ingat.

Naturally deep voice does not count. Credits to [here]


5) Usap-usap bahu anda. Iaini tindakan di bawah sedar. Walaupun sekadar tangan di bahu namun dia tetap terasa ghairah.

6) Cara dia peluk kamu, iaini kalau kamu kasi dia peluk la. Tangan dia letak mana tu. Ha! Haaa...here’s a point. makin bawah tangan, makin gatal la dia. (Kalau takat paras bahu saja maaf, mungkin dia gay. Haha #troll).

7) Gigit bibir dan geleng-geleng kepala.—ni, apa lagi nak explain. Sila langkah seribu!

Kalau mereka dalam musim mengawan ni bawak-bawaklah jaga diri ya adik-adik. Kang ter-mengandung tak jamin.

p.s Lelaki nak tahu apa tips bila nak elak dari perempuan? senang aja. tunggu diorg datang bulan. ha.ha.

18 ulasan:

SHAHIRAH TERMIDI berkata...

AKU BENCI GILA ORANG LELAKI PEGANG-PEGANG AKU NI.

-___________________-"

bahu ke, cucuk pinggang ke, ughhh,

Mr. Swift berkata...

Hahhahaha, siotttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

melle amir berkata...

bahaya macam ni

Cob Nobbler berkata...

ini entry horny.

18sxxx!

ayue! berkata...

18sx siottttttttttt!

Fyqa berkata...

LOL!


lelaki miang @#$%^&*!

pfft

juliam berkata...

mak ai. bahaya bahaya. lol

HaKim is MiKaH berkata...

takleh salahkan lelaki jer...

pintu tak terbuka,takkan la nak masuk..

Tak tahu alamat,takkan boleh sampai..

farah nabilah wazer berkata...

Weh follow blog aku farahnabilahdotcom.blogspot.com

**Bila Comel Jadi Comot** berkata...

lelaki gila sex mmg anti sgt2 sebab suka sangat tgk aset pompuan n dahtu duk imiginasi macam2 ...low minded tul

sherah berkata...

haha dem lelaki pegang2 ni meang nak kena sembelih dgn bapak aku XD

BonekadalamChermin berkata...

boleh tahan jugak entri niii




hahahaha

terbaik!!!


:D

lisa berkata...

ergh lelaki kalau dah gatal semua nak pegang -__-

'azlahmohdazhar berkata...

haha. need no signs or guessing with my ex. die ckp depan2 je klw die tgh *. pergh tekejut badak aku. skali tu je la mind u.

moral: yes, pegang bahu pun x boleh wlwpon beralas. bahaye.

AR The Annoying berkata...

aku neutral dengan lelaki sebegini,

come on, they are men! men and sex is synonym lah.

Diana Zainal berkata...

sape ckp laki tgk tu low minded..aku rase xpatot kot.
btw itu lumrah...kalau dah tayang, ofcoz la ade je nak tgk.

backup laki bukan sbb aku ni jenis suke bende2 ni..

tapi sbg nasihat marilah menutup yg xpatut dan for guys, jagalah pandangan ;)

TheBentPencil berkata...

thanks for reading guys.
and yes, entri horny. ok la, lepas tu balance dengan entri safe pasal masak memasak Nami. kehkehkeh

bak kata Suhaimi Meor Hassan;"boleh pandang-pandang jangan pegang-pegang."

pandang-pandang tu maknanya pandang sekilas mata. lepas tu kalau rasa macam terlebih imaginasi alih la pandangan.

it's not normal to be horny all the time. cuba tengok ada lelaki2 yg perfectly straight tapi ok je kalau awek seksi lalu sebelah. ni namanya a well-cultured person.

men and sex are synonym maybe, but men who are horny all the time? well--they are synonym with pervs. hahaha

ain rahman berkata...

wahhh..nice n3 :D gud2..for married people lah goodnye..yg not married..nt jadi macam yang paragraph 2nd last..bhya tu...haha