29 Januari 2011

Tips Cinta Lahanat #5 (Pasangan Curang?)


*Raw images are taken from free stock photo sxc.hu

13 ulasan:

_aLiaHwaFa_ berkata...

"perceraian segera"? hahaha

haryani berkata...

haha kejam..

Mr. Swift berkata...

Bagus. Aku setujuw! HAHA


Let's Read! : I Love Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis!!

nohfee berkata...

aku suka. bagus bagus.

Si Gadis Marhaen berkata...

"Penceraian segera". LITERALLY. Haha.

PointBlankShot berkata...

genius! ahahahhaa!

LiNdA ZaiN berkata...

aku sangat2 setuju...=)

CK mates berkata...

Bule tk try wat tips cmne nk deal dgn kekasih curang tapi menyalahkan kita just becoz they've been BUSTED.. hahaha
Gelabah tak tentu psl sbb da flirt dgn byk org (janji dgn si kekasih flirt2 jek, tp xkan jumpe.. sume kengkwn internet.. tp senyap2 sume ko nak jumpe.. sume ko nak tabur kaseh sayang cinta cam cirit..)
Bile kantoi dgn pasangan dia, mula lah nak salahkan pasangan dia konon tade restu pihak keluarga dia lah, tak serasi lah, tak memahami lah.. walhal pasangan dia nie la yg dia cari dulo disanjung, tak bule hidup, penah melutut jgn ditinggalkan, time ssh bagai nak mati awek nie kerah keringat korban masa tenaga bagai, sampai penah korban future seyh.. and worst si lelaki nie penah kene buang/backstabbed dgn mmbr2.. awek dia nie gaks setia cam itik bg semangat n bersama selamanya dgn laki tuh.. tp Dunia sudah berubah beb.. Awek Cun/Hot gaks nk wat damping skrg.. Yg Awek kekasih setia nie gaks terkapai2 tatao nak watpe.. plus keluarga si lelaki beriya-iya nakkan dia.. Susah bile perasan diri tuh Hensem/Hot.. walhal umur makin tua beb.. kedut makin kuar.. poket pon asyik kering tk reti nk bajet financial sendiri.. ada hati nak pasang keliling pinggang..

So.. Bro/Sis.. bule tlg diskusi hal nie n bg tips2 yg bule gua share sama member gua yang tgh depress nie.. bule gua forward the link.. Cheers~

TheBentPencil berkata...

A good solution for caustic relationship.

mahirahkamal berkata...

@CK mates awak macam sama je situation kita.

cik ketawa berkata...

AGREED

Mya Myra berkata...

rasa macam terkena kat diri sendri je:(
sob2..
yg cun jgk jd plihan wlaupon prangai cm hape..
ouh lelaki..kejamnye

Tanpa Nama berkata...

@CK mates

statement awok mantap!~