1 Januari 2011

Happy New Year, New Resolution

Welcome back Terfaktab Readers!

New Year, New Kind of Blogging.

p.s. Can anyone tell me the meaning of Internet Persona?

10 ulasan:

Hush berkata...

hahaha.
lawak gile. terbaik!
boleh aku gelak kuat kuat tak?

HAHAHA!

_aLiaHwaFa_ berkata...

haah. betul3 mase sekolah rendah, ckgu ckp jgn bercinta, nnt kt skolah menengah jumpe lgi hensem. then dah masuk skolah menengah, ckgu/parents kata kt ipta lgi bnayk choices. dah masuk ipta, lecturer kata tunggu dah keje. bile dah keje semua dah kawin.
tsk tsk tsk.

AlexiaAqram berkata...

mak bapak zaman skrg.

biasalah.

m.a.n.n.e.q.u.i.n berkata...

Ada kena mengena dengan aku. Actually, sebijik macam aku. Kehkehkeh

Zeelicious MeowMeow berkata...

nak bercinta bleh tetapi kena la pandaikan balance apa yang patut, kalau tak sebab tu la orang tua tak nak kita bercinta masa blaja lagi..
like me bercinta dari 16 only my man 5years older and at that time dia dah kerja dah so in a way dia ada tanggungjawab sendiri and maturity pun padan dengan umur..
well salah satu my secret kekal sampai sekarang and soon to be married (Insya'Allah) is that i tried my best to hide our relationship but at the same time maintaining my studies performance, nak kata secret takla juga cuma pengalaman at that time kot...
nak berahsia, nak sorokkan, nak menipu pun buatla apa yang patut tetapi berpada2 la, balance kan je apa yang perlu.. ^____^

well i type too much, patutnya dah bleh activekan blog balik dah ni! -_-"

ayam berkata...

tp ak dr skolah menengah mak ak da bising... "kau ni pesal xde awek lg...haish...". then ak jwb.."org nk study dulu r..mane de mase nk pk pasal kapel2 ni"...lol..sampai skang pn camtu gk...

Risnayati Lammu berkata...

aishhh,gue terasa nie..wakakaka!
tu la pa yg parents inna selalu cakap...

Author berkata...

@Hush: mana boleh gelak kuat2. kena gelak hush-hush. wakakaak

@Aliahwafa: they need to understand that when love happens, it happens. even if it happens when we are 14. :P

@Alexia: zaman dulu punya mak bapak--dah baligh? da pandai masak? ada orang minang? orait, kawin!

@mannequin: high five! parents serupa.

@Zeelicious: bagus eh. long term tu! like I said when love happens, it happens. But then again like you, some had to resort to hiding. aduh parents!

eh you deactivate your blog? what happened? kene troll?

@ayam: mak anda old skool. atau terlalu moden. eh.

Risnayati: takde parents melayu yang tak macamtu. eheh.
eh lawa nama...hehehe

Yatre Hayati berkata...

dear poyo me,
anda perli saya ke?
ok saya rindu anda di twitter.
come back to mama.

The Poyo Me berkata...

@Yatre: uh, enggak bu! jenaka aja bu..

Twitter? uh, indefinitely. later.