22 Januari 2011

Entri Ini Adalah Entri Sopan Santun Lagi Berhemah.


haih.
hangpa-hangpa semua meh sini.
ni cik pah nak tanya ni.
apa best sangat hang tengok benda-benda ni ha?
rajin benor masuk bilik member lepak sampai nak dekat subuh
pastu tengok ramai2 awek jepun mix kena kekah mamat aprika.

***************

habaq mai kat kami.
berapa banyak hang tengok seblulan?
satu dua je?
meh kami cek had disk ang.
eh folder yang ada password ni apa?
kami nak tengok boleh?
MASYAALLAH BANYAKNYA!

**************

mai sini habaq
hang da kawen ke belum?
belum?
hang ada gelpren ke dak?
dak?
abih tu yang ang tengok wat pa?
hang tau dak makin lama ang duk depan PC ang ni makin banyak ang tengok?
makin banyak ang tengok makin kurang ang kuaq bilik?
kalau ang tak kuaq bilik camna ang nak cari marka?

lagi satu, 
ang ingat semua marka kat luaq sana boleh buat cam dalam video tu ka?
******** ka, ********** ka, ang cakap kat ppuan diorg angkat kening ja.
"Ape kejadahnya benda tu bang?"
ang nak marah diorg kalau diorg tak kasi ang buat camtu.
dah diorang taktau, diorang mana tengok!

ni kak pah nak nasihat jap ni.
hang dengar bek-bek.
daripada ang duk dalam bilik mimpi marka rambut karat, baik ang kuar cari kerja. pah tu ang cari marka betul punya, hang jumpa mak bapak, ang kawen.
pah tu ang nak buat apa ikut suka ang la.
jgn ang ajak tgk ngan bini udah.

dah-dah. gi off komputer tu.

p.s. hari2 main tisu ja.
sluaq ang da tukar ke belum?

20 ulasan:

TheBentPencil berkata...

Minta maaf kerana masih tidak mengerti cara guna Scheduled Post.

oh ya,
FURTAMAXXXXX

roseate-love berkata...

haha,penulis lak jd FURTAMAXX :)

stuju sgt:"baik ang cari kerja"

MATAHARI berkata...

haha.
meh aku kasi kau tengok isi laptop aku dan hard disk. cari sampai dapat.

nadia berkata...

ahahahhaa....like thousand timessss...XD

Atiewa. berkata...

pe kejadah maen tisu seluaq tak tukaq? bapak la pengotor aih.

shamin berkata...

geli ayat last. yuck.

Sca Ndx berkata...

tisu? hehehehe.
blue imaginasi sahaja.,
nak kawin lg berat. makin berat.

eszol berkata...

zaman tisu dan sabun dah berlalu la weh

skrg zaman live

live ape?

live laaaa

Indah Fallen berkata...

Bende ni mmg dh jd lumrah..barah..parah..
Lumrah ah sgt..kalo kate lumrah..
sah mmg otak korg dh jahanam..haha
wpun isu ni dah lapok..
mmg tetap lapok ah..
aku mgharapkan entry yg lbeh up-to-date..pliz faktab!

Mr. Swift berkata...

Haha, siot je.




Psst! : Okay Mamak Mu Jahat! AIK?
Psst! : Dunia Kawan? Ada ke yang lebih baik dari yang terbaik?!
Psst! : YA! Memang Saya Ada Skandal Affair Dengan Isteri Rosyam Nor Pun!

Akulah Aqilah Itu berkata...

iskk.. betul sangat tu. Geli kot tengok kejadah2 tu! Kesian bakal2 bini nnti, semua harap husband baik.. tapi....
yang laki tu pandai pulak nak yang dara. aarghh!!

Indah Fallen berkata...

Aqilah: xsume nk yg dara je..ade yg boleh accept pe..mcm entry sblm ni
"I Love The Way You are"
tp kdg2 gadis2 yg "aku masih x dara" ni yg meng-faktab-kan diri diorg sndri..kusot2..

Niz berkata...

haha sapa makan cili terasa HOT!

Izaty Khairina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AlexiaAqram berkata...

saya menonton 3gp, saya okay!

hehehehe

bukan penggoda berkata...

x phm part main tisu.

aish. inesen sgt saya ni. -.-

Apit berkata...

zaman tisu dan sabun dah berlalu la weh<---makan dalam komen ni..haha

TheBentPencil berkata...

@indahfallen:
lapok tapi masih relevan.
apa yang salah tetap salah tak kira berapa masa berlalu. ye dak?

@bukan penggoda:
kura kura dalam perahu
pura-pura tak tahu?

@eszol: camne nak cari liva bait kalau selalu sangat duk mengadap belog? #soalanjujur

@matahari: saya akan menggunakan software untuk recover deleted files. masih mahu?

Zura Omar berkata...

hahahhaha..xtau nk komen ape...tp geli geliman wa nk bace...~

syafiqa hayra berkata...

apa tisu ni ? adushhhh gua x pahamm :(