4 Januari 2011

Perempuan, Perhubungan dan Seksual.

Assalamualaikum



Hi all. Actually, aku nak tulis benda ni kat main blog aku. Tapi segan lah. Biasalah. I kan pemalu. Well, entri ini adalah based on benda-benda di Formspring aku dan email aku dan soalan-soalan yang aku baca dari bahan bacaan lain. Ramai juga yang tanya soalan pelik-pelik (terumata di formspring). Tapi tak ada hal untuk aku jawab.

Oh oh. Btw, entri ni adalah entri 21sx. Ianya khas untuk perempuan sahaja. Nanti yang lelaki aku buat di entri lain. Entri ini agak berat tetapi amat penting sebab ramai yang tak tahu. Jikalau anda berumur bawah dari 21 tahun, sila keluar dari pada website ni. Tapi, memandangkan korang (lelaki) memang suka benda-benda macam ni, korang boleh buat-buat dah berumur 21 tahun. Untuk masa depan anda juga kan. You know, untuk your wife(s).

So, berikut adalah 10 jenis soalan yang paling kerap orang bertanya.

1. Kwn saya bagi tau klu kita ramas payu dara kita, ianya akan jadi makin besar... Betul ke??
Actually, salah. Cara macam itu hanya membuatkan 'dia' jadi makin lembik.

2. Knp ada girl punya dada ada yang elok dan ada yang lembik... (u know what I mean...)
a) Because of the bra. Pakai bra terlampau besar akan membuatkan ianya jadi jatuh. So, anda perlukan bra yang ngam-ngam. Nak cari bra yang ngam-ngam, boleh mintak tolong kakak dan boyfriend ibu.
b) Aku pernah dengar, punca bentuk dada tu adalah based on pemakanan. Makan terlampau banyak lemak akan beberikan bentuk yang lebih. Perempuan ni pelik sikit. Most of benda yang mereka makan, akan ke dada dan punggung.
c) Kadar estrogen dalam badan. Ini adalah based on genetik. Dan juga sejarah badan. Kalau pernah gemuk, memang dada akan jadi sedikit kendur. Ada kata-kata yang mengatakan yang mengambil pil estrogen bagus untuk menaikkan saiz buah dada. Tapi... ianya biasa menjadikan 'ia' makin kendur.

3. I ringan2 dengan boyfriend i. Ringan2 je. Tak masuk pun. Dia pun just buang kat luar. Ada kemungkinan tak yang i akan mengandung?
Dulu, aku pernah baca paper yang ada seorang perempuan tanya "Boleh mengandung tak kalau minum air mani lelaki?". Bila aku baca soalan yang ditanya tu, aku rasa macam nak gelak gila. Lagi tergelak bila aku baca forward msg di blog-blog yang ada cakap pasal tuala wanita yang expired yang menyebabkan si pemakai mengandungkan anak tikus. Boleh baca di sini. Btw, ianya mustahil untuk manusia mengandungkan anak binatang.

Actually, hanya ada satu cara seseorang itu (perempuan) boleh mengandung which is bila sperm berjaya memasuki Ms. V si wanita dan bersenyawa dengan ovum. So, the only way is dengan melalui Ms V. Mana-mana laluan lain adalah mustahil sama sekali.

And for this case, air mani di luar kemaluan perempuan boleh menyebabkan perempuan mengandung apabila ada lembapan. Lembapan ni akan kekalkan tahap kesihatan sperm lelaki then pada masa yang sama, akam membawa sperm memasuki Ms V. Dan yes, korang boleh termengandung. So, jaga-jaga.

4. Betul ke kalau punggung jatuh tu bermaksud perempuan tu dah tak dara.
Ini adalah benda yang perempuan takut orang pandang serong. Banyak article yang cakap pasal perempuan dan dara. Ada yang kata kalau kening gitu-gitu, maksudnya dah tak dara. Ada yang kata kalau punggung jatuh maksudnya tak dara. Actually, semuanya tipu. There is no way seseorang tu boleh tengok dara seseorang yang lain. Kalau ada pun, ketepatannya adalah kurang dari 10%.

5. Macam mana nak tahu perempuan tu dara atau tak?
Aku pernah tulis benda ni di sini. Ianya adalah amat susah kalau nak tahu perempuan tu masih dara atau tidak. Antara caranya adalah bila malam pertama. Ketika malam pertama dan masa tengah mengawan, akan ada sedikit darah keluar. Darah itu keluar bila selaput dara seseorang itu koyak. Bila tak ada darah, kemungkinan besar dia dah tak dara.

TAPI. BILA TAK DARA, TAK BERMAKSUD DAH PERNAH BUAT SEKS. Ingat tu. Sebab.... sila baca point #4.


6. Macam mana seseorang perempuan boleh hilang dara?
Ini adalah soalan yang wanita paling takut berlaku which is tak buat seks, tapi tak ada dara. Dara boleh hilang (terkoyak) dengan pelbagai cara.

Dan dara boleh hilang dengan cara tanpa seks adalah;
  1. Buat benda-benda lasak.
  2. Accident yang teruk.
  3. Gymnastic.
  4. Berbasikal.
  5. Menunggang kuda.
  6. Melatakkan tampon.
  7. Onani.

Dan actually, ada certain perempuan yang di lahirkan tanpa dara. Again, tak dara tidak bermaksud pernah membuat seks. So, para lelaki sekalian. Masa malam pertama nanti, jangan lah kecoh-kecoh bila isteri anda dah tak keluar darah. Dan lelaki pulak. Jangan la mengada-ngada sangat. Korang tu belum tentu teruna.

7. Adakah normal perempuan menontoh video lucah?
Normal tidak bermaksud ianya boleh di lakukan. Tapi ya, ianya normal for zaman sekarang. Dan, dari survey, 90% pelajar IPT perempuan terlibat dalam seks luar nikah. Once dah terlibat, sure akan terus berlanjutan. Kesahihan survey tu tak tau pulak aku. Dari apa yang aku tahu, perempuan rata-rata memang kenal Maria Ozawa dan sebagainya. Cuma aku tak faham kenapa perempuan kenal pornstar perempuan, tetapi mereka tak kenal pornstar lelaki.

8. Part badan perempuan yang manakah yang paling menarik mata lelaki?
Dari kajian, almost all lelaki akan memandang kepada dada si perempuan. Benda pertama yang dieorang akan pandang adalah dada. Tapi, again, kajian ini tak sahih.

Dan, dari majalah, memang ada part-part yang lelaki paling suka untuk curi-curi pandang terumata ketika bercakap dan berjalan. Dan ya, most of lelaki memang suka curi-curi pandang dada perempuan. Dan yang ke dua adalah punggung. Kemudian ada sebilangan yang amat tertarik dengan kaki perempuan. pandang je kaki perempuan, sure turn on. Dan tak terkecuali bahu si perempuan.

Tapi aku tak. Aku baik. Aku suka pandang mata gadis je.

9. Kenapa orang kata kalau perempuan selalu kena sengugut, suami dia akan gembira?
Ini adalah pasal myth sebenarnya. Tak ada siapa-siapa boleh butktikan. Tapi, dari apa yang aku dengar, bila seseorang tu sengugut, maksudnya, laluan 'itu' adalah agak kecil. Bila kecil, lelaki suka. Dan juga agak susah untuk longgar.

10. Kalau pengkid bercouple dengan perempuan biasa, adakah bermaksud mereka pernah melakukan seks sejenis?
Ini adalah soalan yang paling orang fikirkan bila nampak perempuan keluar dengan pengkid. But, mereka pun macam couple biasa gak. Ada certain nya memang buat seks sejenis, tapi ada certain nya, tak. Maybe hanya takat kiss-kiss dan peluk-peluk.

But hey, kenapa perlu pilih perempuan kalau ada lelaki-lelaki melayu yang bukan sahaja kacak, malah mempunyai senyuman yang menawan serta memikat.


29 ulasan:

_aLiaHwaFa_ berkata...

wau!

Yatre Hayati berkata...

ini memang 21sx. lebih2 lagi ditulis oleh lelaki. hahah

nice entry

ashraf berkata...

sungguh bertauliah katakatanya :)

AlexiaAqram berkata...

buah dada perempuan merupakan satu azimat bagi lelaki #fact

AISHA INANI berkata...

perghhh!
okk such a nice info...

nohfee berkata...

wow! bagos tol. thx 4 da info

rossoneri berkata...

erkkk hmmmm...ok...lol,tapi xfaham point 9,laluan kecik????..xpelah, kemudian jelah untuk fahamkan..

seorang mamalia berkata...

syabas. satu contoh lelaki yang tak diskriminasi terhadap punggung, dada, etc etc. entry bagus untuk pempuan yg naive. heh.

eszol berkata...

1-mmg lembik,tp btol2 bsar kot der

2-buah da busuk,jd lembik la

3-kira hari anda ye pompan, hari 18 sampai period ko bromen la ppuas,1st day sampai 17 sila pkai rubber yer

4-klau mitos tu btol,sume pompan gemok x virgin la. lol. tp make sense jgak petua2 org tua, juz jgn percaya fully

5-tanye la pompan tu,takpon bwak gi spital suruh doctor check, apakebengong soalan.

6-canister impulse ttbe termasuk dlm vagina time tgok gambar aoron aziz

7-klau tgok porn yg gay o khas utk pompan kira normal la,klau tgok maria ozawa tu da singsang da tu

8-36,28,34

9-aku pon pnah dgr,klau x sesunggut maknanye lobang die pernah termasuk canister impulse la

10-apakebangang punya soalan

*canister impulse sila google dkat google image yer

maaf mr k sbb jd tukang nyampuk

Risnayati Lammu berkata...

mcm super pro mr.K nie ya..aku pn xtaw sgt pasal2 nie..
anyway,thx 4 the q&s...really informative...:)

shaerin berkata...

Nice . i pun xtau bende-bende kat atas ni .
Malu lak lelaki tau .
Good good . Ada bgus juga lelaki tau .
Act , lelaki perlu tau jugak :)

fezaL Mohd berkata...

saya ok yaw !

bukan penggoda berkata...

nak suro bakal suami baca.

bujal X berkata...

malu ah~~

(muka merah tersipu2)

si gadis selesa berkata...

pehh .

Sca Ndx berkata...

er. aku dah faham.. haha

eiffel berkata...

jap ea..

hm, apa yg aku tau

ada dada pompuan lembik sbb kekurangan collogen, tuh sbb skrg ni rmai yg amik collagen...sbb bole menganjalkan kulit..sama gak klo dada dah jatuh..

yg lain tuh, aku stuju!

er...ni lakik ker yg buat entry?!!!!erk?????????

Husky n Pusky berkata...

@eiffel: aku punya moobs pun dah start nak labuh.agak2 kalau minum collagen drink boleh elok tak

Tanpa Nama berkata...

Mr K.
I read your blog post about the ways to check virginity.

All I can say that it is BULLCRAP.

Most virgins I know, look LIKE THAT, because of poor diet and lack of exercise.

Nak suruh exercise lebih2 kang koyak dara pulak. ehm.

and oh yeah: this one is the most bullcrap of all:
"Gadis yang belum pernah dicium bibirnya kelihatan berwarna merah jambu dan tidak ada garis lembam (bengkak) atau hitam di sekitar bibirnya. "

I have all that and I am 100% sure I'm virgin. LOL

Tanpa Nama berkata...

haahahha..what a 'superb' infos..ceh! pape pon lu da wat gua terbukak mate..hak3!! tp gua sll je men kissing2 ngn bf gua..xde lak kesan2 lebam sume tu..still pinky2 okeh!

Mr K berkata...

@Tanpa nama 1 - Yup. Told ya. Its super bullshit tapi ramai still percaya

AMOI KUSUT berkata...

eeiiii..
asyik cerita pasal girl je..
i nak tanya ni, macam mana nak tahu lelaki tu teruna ke tak?


*1st time bukak blog ni & tibe2 terperasan si mamat gedik ni slhh s'org author blog ni.

lailasloungeunofficial berkata...

@AMOI KUSUT

yg tuh kne tnye laki tu sendiri,
ssh nk cari kot laki teruna zaman skrg,

kebanyakan dah hilang teruna dgn tangan kiri sendiri or maybe tangan kanan skali :)

syafiqa hayra berkata...

lu dasat la mr.k . kalah dr ismail thamby . hahahahah .

Arradhiyatul Mutiara berkata...

Cerita Sex Indonesia - Dokter Jepang Cantik Yang Genit~~~~~~Cerita Sex Indonesia - Masa Remaja Yg Sungguh Menyenangkan



Rahasia Pacar Teman Kost ku~~~~~Penelusuran Erotic stories~~~~~Pemerkosaan terhadap primadona sekolah



Cerita Seks terbaru Fantasi di akhir pekan~~~~~info Video Porno Indonesia Dan Para Artis Indonesia lebih lengkap clik disini



Kumpulan Gaya Cerita Ngentot Cerita Dewasa Cerita Sex Indonesia~~~~~Tips Dalam Mendapatkan Wanita Idaman Anda Dalam Kumpulan Cerita Dewasa Kategori Artikel Sex



Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot~~~~~Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet



Cerita Dewasa 2014-2015 Jeritan Pembawa Nikmat~~~~~Cerita Seks - Ngentot Merayakan Kelulusan SMA Pacarku~~~~~mahasiswi bercinta di kontrakan



Cerita Seks Dengan Tante Murni Cerita Seks Panas Terbaru~~~~~Aku Ngentot 3 Cewek Cantik Bangat~~~~~Cerita Sex Artis Cantik Cynthiara Alona



ngentot degan kakak sepupu ketika suaminya lagi gak ada~~~~~Foto Bugil Anita Hara Tanpa Sensor Terbaru~~~~~Karyawan Asing Yang Tangguh Ngesex



Gambar Gaya Bercinta Paling Hot yang disukai para Wanita~~~~~Alat Bantu Sex Wanita Penis Maju Mundur Getar Goyang~~~~~Capsule Pembesar Penis Herbal King Cobra Capsule


Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol

Kisah Seks dengan Guruku yang Cantik dan Seksi

Cerita Panas Kulahap Memek Ibu Dan Adik Kandungku

Cerita Dewasa Hot Bercinta dengan Istri Pembeli Mobil

Cerita Dewasa Hot-Pesta Sexs Pacarku dan Adiknya

ian sam berkata...

Maksudnya mcm laluan faraj perempuan tu kecil la... Lebih ketat...

ian sam berkata...

Maksudnya mcm laluan faraj perempuan tu kecil la... Lebih ketat...

waffa berkata...

Senggugut berpunca laluan tiub falopio yg sempit. Bukannya pada laluan faraj. Si anunya xleh masuk pintu serviks pun, apatah lg nk reach tiub falopio. Xde kena mengena.Haha...rujuk rajah..google sndiri. Org jaman dulu bolehlah anggap mcm tu sbb xtahu, tp la ni google ajer. Lawak tol...

waffa berkata...

Senggugut berpunca laluan tiub falopio yg sempit. Bukannya pada laluan faraj. Si anunya xleh masuk pintu serviks pun, apatah lg nk reach tiub falopio. Xde kena mengena.Haha...rujuk rajah..google sndiri. Org jaman dulu bolehlah anggap mcm tu sbb xtahu, tp la ni google ajer. Lawak tol...