4 Januari 2011

Tips Cinta Lahanat #3 (Cara Memancing Lelaki Kuat Pancing)


1) Cari gambar awek cun.

- Jangan gunakan gambar artis atau celebriti.
- Digalakkan untuk menggunakan gambar sepupu atau dua pupu yang tiada facebook.
- Pastikan betul- betul cun. Macam ni. (Kalau ada gambar cleavage tu kira bonus).

2) Beri nama palsu yang cun untuk gambar awek cun tadi.

- Contoh: Amy Anjelina, Amelia Syaraidah Fonseka Binti Atan, Elena Reeney, Alexia binti Kunju Mohideen, yada yada..
- Jangan gunakan nama samaran yang tidak masuk akal seperti The Poyo Me, Bukan Penggoda, mahupun nama- nama ganazz seperti Hellioz dan nama- nama muntah seperti Qeyla Dax Cumey atau Amy Tex Besaq. Seriously.
- Oh lupa, Jika gambar awek cun tadi muka ala- ala Caucasian, Omputeh mahupun Yahudi, boleh tambah nama seperti Cullen dan Swann.

3) Buat 1 akaun facebook untuk Awek cun tadi.

- Jika ada masa terluang macam aku, cuba isi profil facebook seperti filem kegemaran, artis kegemaran, bla bla dan paling penting, letakkan status "single" dalam facebook.

4) Add pengguna facebook lain secara random. Nak lagi mujarab add kawan- kawan yang single dan muka pecah amanah.

5) Be friendly.
- Jangan lupa wallpost "thanx add" atau "thanx approve". Nak lagi lahanat kiut sila tambah smiley di hujung ayat post. contoh

Cheers for the add! :)
- Jangan post macam ni.

yaw ma man tanx fo' da add yaw. <(*(00)*)>

6) Ingat, "Cun ness is directly proportional to the hasil pancing". Tunggu beberapa bulan untuk melihat hasil. Jika gambar awek lebih cun, hasil mungkin boleh dilihat dalam beberapa minggu sahaja.

7) Contoh hasil pancing lelaki kuat pancing.

Problem?

notakaki:

- Akaun facebook palsu tadi boleh korang recycle untuk main cheat game- game facebook. Genius?
- Mana nak dapat gambar awek cun? http://muslim-girl-gallery.blogspot.com/ . Celah mana tah aku tineye gambar awek boleh masuk blog ni. Kah kah kah.
- Siapa punya kerja ni aku sarankan tonton drama bersiri "The Army Wives" kat Channel Diva Universal.

27 ulasan:

Husky n Pusky berkata...

furtamax

bujal X berkata...

gadis yang ambil gambar dari angel atas adalah seorang yang gemuk.yang suka crop gambar juga gemuk.attention whore semua gemuk!!

pengakuan ikhlas seorang yang sering terpedaya~

MATAHARI berkata...

lol hard today. i want morexxx

MATAHARI berkata...

aku klik website. tadi. peh.peh. ada yg lagi HOT?

PointBlankRambler berkata...

walauweh! gua pun nak buat jugak LOL

ain gojes berkata...

opismate aku penah buat mcm ni. dia lelaki menyamar jadi pempuan. gambar xmau kalah cun-cun habeh. gelak je haku. lelaki ramai duk usha. pastu dia duk pekena budak rumah dia sendiri. mcm siottt je.

sELipAr_biRu berkata...

ape da... profile ni mmg ad ke.. xleh bla siap harap perkenalan dirahmati..

Elena Reeney berkata...

Elena Reeney? Damnnnnnn!!

Semua nak sebut nama gua je. Nama gua ada sejarah oh oh oh.

Sumpah gua rasa terfaktab.

Husky n Pusky berkata...

@bujal:kah kah kah.kau memang loser.

@Matahari: nak hot lagi? google sendri wahaha

@PBR: aku sarankan pakai awek Philippe @ thai. muka diorang melayu sket

@ain: cakap kat kawan kau +1 internet untuk dia.

@selipar: memang ada

@elena: bekas awek aku dulu nama elena jugak.
ok aku pancing je.

Naqib Mohamad berkata...

mcm bagi tips untuk awek2 pekena pakwe sendiri je LOL

nizamsani berkata...

haha.hebat.

AlexiaAqram berkata...

ayat nak pancing nama gua. nak ajak gua mancing sekali ke ape? jom saja.

Sca Ndx berkata...

LOL, macam gua pernah kena. tidak

ArtOOne berkata...

aku nak pinjam gambar babi kau. lepas ni marah xnak sebut, nak letak smiley babi je...lebih sopan kan =)

bukan penggoda berkata...

celah mane yg x msok akal nye nama aku? ciskek!

eiffel berkata...

kahkahkahkahaktuih!!!!!!!!

gwa suka entry nih!!!!

Husky n Pusky berkata...

@Naqib: Entry macam tu author lain dah buat. nanti kopiket pulak

@nizamsani: terima kasih (*(00)*)

@AA: Aku tak makan ikan la lahanats.eh ke nak pancing pompuan

@Sca:padan muka.kah kah kah

@Artoone: sopan dan bernajis.

@BP: celabon

@eiffel: jangan nak berkahak sangat

Tanpa Nama berkata...

You put The Poyo Me in there. hahaha!!

reminds me of the good old days I trolled Affuan on Twitter using a cutie awek tudung picture. He fell for it!

The Poyo Me

Husky n Pusky berkata...

with all due respect,do share.wahaha

Tanpa Nama berkata...

Takboleh, Twitter got deleted, for trolling some other person too.
Ah, I was so evil back then...:P

The Poyo Me

hentakbelipat berkata...

dammmm!! selame ni aku dah kene pancing ah ni..kahkahkah

Abdull Khair Kamaruddin berkata...

Retard

Muhammad Zulhusmi berkata...

yaw ma man tanx fo' da add yaw. <(*(00)*)>

rapper cilake. siot wat aku guling2

kaizen berkata...

rase cm knal pic tuh....

Tanpa Nama berkata...

aku x faham dow psl laki ni..aku tgk kat friend list kwn2 aku yg laki ni mcm haram r..awek cun je yg diorg add...nk bajet lbih r tu padahal..mmg kegatalan terlebih r...(termasuk aku skli la dia pnh add)..

Diana Dyans berkata...

eh kenal doe pic awek uhh..

lynda ahmad berkata...

aku penah buat macam ni..serious kelakar...tapi x berkesan sebenarnyer kalau kau bertujuan nak siasat lelaki tu curang ke x...cz lelaki ni jenis kuat melayan..n die layan2 untuk fun2 je..xde ape maksud pown..cume kalau die dapat pancing pompan kire bonus la..n sebabkan menyamar2 account tipu ni la aq banyak paham pasal lelaki..hahahahah