7 Januari 2011

Saya Tak Boleh Sarkastik Sangat, Nanti Readers Terasa.


Boleh saya tanya, kenapa ramai wanita suka lelaki dengan sense of humor?

Kesian lelaki pendiam tau.

54 ulasan:

bukan penggoda berkata...

pertamaxxx.

fndrocka berkata...

Yg pendiam kena belajar buat magik

bukan penggoda berkata...

aku pon suka laki yg ada sense of humor. tp, xnk la smpai thp badut. eh by the way, badut TAK KELAKAR PON LAH!

nak kne troll ni. kehkehkeh.

anOOan berkata...

nope. x semua suka.

MATAHARI berkata...

aku pendiam. ramai je suka.
(menyilang jari)

AlexiaAqram berkata...

BWAHAHAHAHAHAHAHAHA.

sumpah lawak!

sumpah mr ronald mcd terbatuk-batuk!

Husky n Pusky berkata...

terbaekk

PointBlankRambler berkata...

aku pun pendiam jugak. ramai jek yg interested LOL

qaseh elyanas berkata...

yeker..tp vee suka yg pendiam dr yg memekak jer hehehee sebab pendiam nie misteri.. buat org rs nak tau ttg dia dgn lbh dlm :)

Shafika Syuhada Rosli berkata...

sense of humor doesn't mean it is sense of badut . =p

neway, yg penting hati baik . =p

haryani berkata...

tak jugak. aku suka je laki pendiam (:

Yatre Hayati berkata...

Lelaki pendiam sesuai untuk aku sebab aku pot pet pot pet setiap masa. Dia akan jadi pendengar setia aku.

iZaTy kHaiRiNa berkata...

sbb mostly perempuan seorang yg pendiam kut....bygkan kalau dua2 pendiam, x ceria la hubungan tu..hehehe...tp x de la mcm badut..at least ada cikit, cukup la.. =)

Apisometres berkata...

lelaki pendiam tp ade sense of humor: die wat lawak ngan diri sendiri, then gelak senyap2.. wahahaha (eh, aku ke tu?)

Husky n Pusky berkata...

pen kau habis dakwat ke hape kejap gelap kejap tak berapa gelap

Fiq berkata...

bila dah suka, pelawak ke pendiam ke..semua jalan je...

sbb bila perempuan bahagia or suka, dia akan ketawa jek manjang walopon certain things tu, klu manusia normal lalui such perlakuan atau tersalah ckp atau apa2 flaws yg laki tu wat benda tu turn out tade la lawak pon..

tak perlu jadi ronald mcdonald *to me,badut always creepy laa* atau nerdy yg serius bc buku atau computer dorky.

it all fair in love and war. aite? hehe

MATAHARI berkata...

@Fiq
dalam ayat tu.

cik zaza berkata...

kalo aku supaya suasana masa dating tak suram. sbb aku pun jenis pendiam..hehe

rossoneri berkata...

eh lelaki pendiam comel apa..hahahha,kdg2 lelaki pendiam ni dgn org yg dia suka je dia bercakap..

bukan penggoda berkata...

org pendiam ni bhy. bcs u can't interpret their midns. sbb dorg diam!

hoi, jgn diam sgt boleh? i hardly understand u. kehkeh.

bukan penggoda berkata...

shit. seksaited sgt smpai tertules tulisan yg only ppl with good functioning minds je boleh bce. hahaha.

Tanpa Nama berkata...

specific pempuan tak nak boyfriend saja.
dia nak 10 in 1.
penghibur.celebrity.pelawak.


multi tasking :)

yatee 'yosh' yakuza berkata...

aku suka lelaki pendiam!! alahaiii comelnya! they have this mystery aura and they dont talk to random people and they really attract me! auuww auww

ern berkata...

tipikal manusia.
biasalah.
mula2 memang la ok.
lama2 nanti annoying :p

Risnayati Lammu berkata...

lelaki pendiam...
mayB xsesuai dgn aku sbb aku pn pndiam gak..tp klo lelaki yg tlalu byk sense of humor nie bley wat aku pening pla...whatever!

seorang mamalia berkata...

lelaki pendiam lagi best. aku banyak mulot. nanti aku cakap, dia bole dengar. tak banyak cerita. misteri jugak. yang kelakar ni macam point of attraction. kan?

kEBayA SeNDaT SePaTu MeRaH berkata...

sy pun suka laki pendiam juga.... ngee~

starsyeea berkata...

...baik punya kena kawan tu...

heh!

Tanpa Nama berkata...

ingat AlexiaArqam wat entry ni td..
fuhh nasib bek. ahaks.

ermm lelaki pendiam besenye dpt girlfriend bnyk cakap dan lelaki pendiam boleh berubah watak yang kuat bercakap juga TAPI dengan girlfriend sahaja.

-experience-

buDAK keCIK berkata...

sbb ak pendiam la, ak suka laki yg penuh ngn sense of humour.

gila pendiam ngn pendiam.

kalo laki yg pendiam tu, sila carik pompuan yg mulutnya potpet2 24 jam. konpem korang akn ase terisi la jgk dunia korang yg senyap tuh. hee

eiffel berkata...

bukan lar..yg pendiam kne romantik!kehkehkeh xP

buDAK keCIK berkata...

sbb ak pendiam la, ak suka laki yg penuh ngn sense of humour.

gila pendiam ngn pendiam.

kalo laki yg pendiam tu, sila carik pompuan yg mulutnya potpet2 24 jam. konpem korang akn ase terisi la jgk dunia korang yg senyap tuh. hee

Amirul (aremierulez) berkata...

semua ni bergantung dengan citarasa. kawan aku jenis pompuan tak berenti membebel, happy jugak dengan balak dia yang banyak cakap

Author berkata...

Aduhai,
penat-penah tulis komen hilang pula.
oklah, nak cakap pendek je. sekian terima kasih kerana like dan baca.

Husky: ya la kejap gelap kejap putih. tak perasan bila endit hari tu. isk-isk!

@Tanpa nama 22:06: kenapa? saya tak boleh buat entri ke?

@to all: ada orang kata makin ketawa makin kurang ilmunya. maknanya yang pendiam itu banyak ilmu lah ye?

Sca Ndx berkata...

aku pendiam weh. so kena cari gadis kuat bebel ke?

Author berkata...

Tak semestinya.
I've seen married couples with both quiet type, they do just fine.

yang penting hati mau baekkk

Sca Ndx berkata...

kalau dua2 quiet tak sunyi ke hidup. sorang sepatah jawab sepatah.

so dalam content ni.
"persamaan itu ok"?

Vanilla Popsicle berkata...

lelaki pendiam la macho!

miszpathetic berkata...

laki nak awek cun,,
p0mpuan nak balak hns0me,,
laki nak awek sexy,,
p0mpuan nak balak bergaya,,
laki nak awek ayu,,
p0mpuan xkan nak balak kayu kut,,
sense 0f hum0r lelaki pndiam pun ade gak bhai,,,cume kene kasi b0oster lebey jew sikit,,,

-chill-

rozy asrawaldo berkata...

pendiam itu macho kan kan? cool je. perghh kalau dapat hahaahaha

Tanpa Nama berkata...

i suka la laki pendiam . best nak kacau .
plg best is most of them sgt loyal ~~

~fawezah~ berkata...

i prefer boy yg diam..
sediam diam boy akn ad jgk sense of humour..i think la..
=p

C@Rr0tSu$U berkata...

Uit.. uit... aku suke yang ego and pendiam.. sbb tu la aku kawen ngan Hubby aku sekarang.. hu hu...

Cik Nad berkata...

rata-rata minat laki pendiyam. sepatutnya, kita [wanita] perlu lelaki[suami] betah bercakap. sebab akan membantu dlm urusan bila dah berumahtangga nti. kalau takat kapel2, semua benda buruk baik dia, semua okay sahaja. tunggulah kau orang bina masjid nanti..

cokLed caNdy :) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
cokLed caNdy :) berkata...

sebab yang stok lelaki sense of humor nie leh wat life permpuan lebih berdouble2 ceria...dan mengindahkan hari-hari yang mendatang..heheee..;p haaa..anywy, sometimes saya panggil bf saya badut! and die tak kisah pon, sbb die bhgia tngok sy bhgia..n happy to be badut sy yang satu..(opss..jiwang pulekkkkkkkk..sorry k..) ;)

diari.seorang.gadis berkata...

sy tertarik ngn laki pendiam..pade sy..mereka ade kelebihan tersendiri..

pendiam..mereka hya cakap bile perlu..kata2 yg kua dri mulut mereka..adelah isi2 penting je..xde merepek..mybe juga seorang yg serius..(but ofcoz they laugh gak)

so...this is their personality..n it attract me to this kind of guys..
btw, im quite talkative girl..so i prefer..laki pendiam..;)
laki akan pimpin pempuan..so bila pempuan mcm saye..ckp byk..ckp ikut sedap mulut..they will stop me..n i love it..that means they care..

hee:))

Tanpa Nama berkata...

@qaseh elyanasmula2 memg la...lama2 dh jemu sbb asyik kita je yg ckp bnyk...excited lebey..based on my experience..hehehhe...

King Of Single berkata...

yg pendiam akan jadi humour tetiba dgn wanita kesayangan die....trust me! HAHAHA

hana berkata...

okeh..gwa belum jumpa lagi blog ni masa entry ni wujud so gwa nak ulas sekarang. boleh kan? haha

boyfriend gwa adalah seorang yang tak berapa nak aplikasikan penggunan mulut sampai makhluk adam pun ada yang tak berani nak tegur. Yang makhluk hawa apatah lagi kan.

tapi dengan gwa lek je dia boleh berkhutbah siap keluar ntah hadis ngan ayat al - Quran bagai. tapi tak selalu la.

Kalau datang angin dia nak cakap banyak..uhhh~memang habis kredit la jawabnya.

part paling best dia suka dengar gwa membebel. ^^ .

Apa point komen ni?
Nak mencapap kah? eh tak. Gwa baru je perasaan rupanya boyfriend gwa pon ada saham sendiri. hhoo~~ini kena jaga betul - betul ni..

^^ terima kasih la dekat orang yang komen - komen entry ni sebab buat gwa sedar yang gwa beruntung sangat dapat boyfriend macam ni.

and to the author yang merangsang minda pengkomen sekalian untuk generate such ideas, thanks a gazilion. ^^

Author berkata...

I like your comments too.

thanks hana for reading!

Ara berkata...

cop, ni psl lelaki yg ade sense of humor kn? well IMHO, i suke laki yg ade sense of humor sbb i suke gelak! ahahaahahahahahaha~ :p

Tanpa Nama berkata...

aku seorang pendiam. serius ! suda la pendiam,pemalu plak tue. tapi alhamdullilah kawan2 perempuan semua ok jer .

Miz Waniey berkata...

aku suke apa lelaki pendiam~~~lalala
pasal aku suka ckp banyak...