14 Januari 2011

Siri Surat Cinta Pilihan : Perpisahan Lahabau

Memang dasat bila gua tengok semua bertungkuih-lumuih dok buat entri pasal dump mengedump. Ada gaya nak main dam haji pulak aih. Ok tipu. So, gua taknak dikatakan tak berwawasan pula nanti, maka gua hadir di penghulu bagi segala hari, memang terbaik bagi gua tules hari Jumaat memandangkan gua paling kurang di-troll di terfaktab ni. Well.. Takyah tanya banyak. Memang sebab gua ni inesen! Kehkeh. Cekidaud surat layang yang dilayangkan kepada gua tanpa sayap ataupon dalam bahasa omputehnya, flying without wings. Eh?

***

Assalamualaikum w.b.t.

Nampak beriman tak I tules macam kat atas tu? Mesti you pelik kan ape kes pulak I dok tules macam beriman benor je gamaknye sedangkan tak pon. I bukan berpura-pura. Tapi, I ada something serius yang nak dituleskan. I harap I dapat kekuatan untuk teruskan penulisan dan tidak diganggu oleh syaithon-syaithon yang direjam. Nak-nak lagi yang ada gambar mata sebijik macam dak Hellioz tu. Bukan boleh caya sangat. Kehkeh.

Pehh. Mukaddimah I pon dah panjang macam karem haremmmm kan. Maaflah. Sejak dua menjak I kena troll kat blog ni, I jadi suka pulak tules panjang-panjang berjela. Kalau boleh, I nak masukkan semua point, termasuk pasal mak bapak I sekali. Tapi, nanti kena sound kekanak-kanakan, jadi I batalkan niat I yang memang diakui tak suci itu.

Ok. Let me make things clearer like clean and clear, wadehel I merepek ni. Senang citer, I tules surat untuk you ni memang bukan sebab suka-suki nak bagi you tengok bakat terpendam I menules surat, sebab you memang dah sedia tahu yang I memang lagi pandai BM daripada you. It's a fact, and oh how truth hurts! Sorry dear, can't help it. So, I terus terang lagi bersuluh jela k. I tules surat ni sebab I rasa you bukan yang terbaik untuk I and I tak jumpa jalan lain yang lagi baik selain tules surat untuk you. I bukan ape. Kalau I cakap terus terang kat depan muka you, mahu you simbah asid atau cuka getah kat muka I yang diakui kacak ni. Mujur I bijak kan. Takdenye I nak confront dedepan dengan you. Hihi.

Well... Ada a few reasons why I buat macam ni. As you know, I ni dah lah kacak bergaya, berkarisma, kaya pula tu. Walaupon harta tu harta keturunan, tapi haruslah kelihatan I kaya kan. I bukan membangga diri, tapi I meriakkan diri je. You macam tak biasa. So, sebab I rasa ehh bukan rasa dah tapi memang. So, sebab I ni memang hot and cool lagi cukup sesangat pakej bagi seorang jejaka, I tetibe je melihat you sebagai pipit dengan enggang bila bergandingan dengan I. Bunyik macam jilaka betei kan. Tapi, itulah kenyataannya. You tu dah lah tak cantik sangat. Bukan tak cantik sangat, tapi memang tak cantik langsung! Harap seksi je macam pasha sendat, tapi body you sbnanye sket pon tak buat I terangsang. Since I dah made up my mind, so better I terus terang gila-gila kaw-kawtim dengan you kan. Memang pon you ni tak lawa mana, dan seksi yang tak seksi pon. Pakai ketat-ketat tapi kerempeng macam papan lapis, takde gunanye jugak ye dak?

Nak-nak lagi, I dah dapat dah pon semua yang I nak. Apa lagi yang you ada untuk you bagi kat I? Nothing! So for that condition, I nak cerakin daripada you. Yes, I yakin bebenor nak bercerakin dengan you ni. Itulah... Kan mak you dulu selalu pesan, jangan pecaya sangat kat laki ni. Banyak yang buaya darat daripada buaya tembaga. Bila mak you pesan, you taknak dengar. Sebab sayang, you ikutkan permintaan I kan? Sekarang, bila I dah dapat semua, you I tinggalkan macam tu je. I memang kejam lagi cilanat pon, apedehal?

Dah dah. Jangan nak sedih-sedih sangat. Bawak-bawaklah lap hingus tu. Buruk bebenor rupa you yang dah sedia buruk tu kalau menangis. Ni I ada sediakan sekali cek bernilai RM 100. You pepandai lah nak tutup mulut you dengan perut you yang dah membuyung tu. I taktau you nak setelkan cemane, yang penting I taknak ada kaitan dah dengan you. You can get lost from my life. Eh eh. Itu pon dah kira baik tau I nak bagi you duit walaupon I tak bape nak yeyakin yang dalam perut you tu benih I. Tapi, takpelah. I tau I memang dermawan lagi generous uols. Hikhik.

Get my points now? Good! You're not that slow after all yawww.

Akhir kalam, walaupon you tengok Hellioz tu ada gambar mata sebijik, I rasa ehh bukan rasa dah, tapi memang. So, I sbnanye memang lagi puaka daripada Hellioz tu. Menyesal? Tidak berguna lagi... MIAHAHAHAHAHAHAHA!


Yang lahanat, hawau, lahabau dan celaka,
Pemusnah daramu yang kacak. Rawwwrrrr~

27 ulasan:

.F.e.Q.a.H. berkata...

surat y mmg merobek jiwa la...
hahaha...

eszol berkata...

ilang dara

so?

bapa ramai author terfaktab ni yg masih teruna dan berdara

bgtaw gua

C@Rr0tSu$U berkata...

x sesuai.. bikin panas...

a m o y berkata...

haha. buat gelak2 jek bacee;) nice.

bukan penggoda berkata...

feqah: merobek jiwa raga huh? huuu.

eszol: hai. terase ke bang? ada gua ckp ni cerita gua ke? lu ni nak komen, pkai otak sket la.

carrotsusu: pasang aircond plis?

amoy: good. u got the point here.

Sesumpah berkata...

hahaha terbaik! :D

eszol kenapa mcm marah semacam? ni bukan amerika. ramaaaaaai sangat lagi yg masih dara (:

PUteri berkata...

erk?? xfaaaaaaaaahaaaaammmmm.....
tolong eksplen

Jr berkata...

faktab.

MATAHARI berkata...

xcukup lahabau.

eszol berkata...

gua nak highlight yg ade lg ke org yg kesah pasal dara o x dara

sikit sgt

author2 blog ni pon cuba bgtaw bpe ramai yg suci lg?

bgtaw jela

gua nak numbers tu je

btw,gua pkai otak,byk gua pkai,lu x pyah suruh2 gua pkai otak siket

AlexiaAqram berkata...

entri ini memeberikan aku gelak di waktu pagi sebelum bekerja.

tp, lg gelak tgk eszol punya komen.

kejadah apa? why so serious?

shahirahkhairudin berkata...

haha.. nak numbers? meh pakat2 angkat tangan sape masih dara. angkat tangan u olssss..

LOL

Hellioz berkata...

666
hail luficah!!!

takde kena ngena
okbai

Mr K berkata...

Semua ahli terfaktab masih dara la.

Syarat utama untuk jadi ahli terfaktab, adalah suci hati, diri, fikiran. Dan ya, masih dara adalah syarat berwajib. So, kot2 ada yang kena reject dari jadi ahli terfaktab atau tak terterpilih dari jadi ahli terfaktab tu, mesti sebab dah tak dara.

Eff berkata...

aku kesah pasal keterunaan dan kedaraan.
:)

AlexiaAqram berkata...

@mr.k

LOL! nice one!

eykameow berkata...

haha aku rasa nak copy paste je kat blog aku . haihhhh . takut juga menjadi gadis.....papepun, laki memang tak boleh percaya . betul kata anda wahai laki2.

ok girlssssssss, jangan takut k... kita kan ada Allah, mintak tolong kat dia supaya di kuat kan iman dan jauh dr bisikan setannnnnirrahim! :)

Naqib Mohamad berkata...

LOL lepas puas cucuk kau tinggal. perghh! ni mangsa ke berapa nih? HAHA

Hellioz berkata...

mr.K winrar.
kah3~

bukan penggoda berkata...

seriously benda ni x penah berlaku kat gua. tp, benda mcm ni common kan salu berlaku. so, jgnla nak terase sgt klw benda tu tak berlaku kat lu. rilek2 sudeh.

nak smbg mkn. nyum nyum~

MATAHARI berkata...

@bukan penggoda
nyum2 x ajak.

bukan penggoda berkata...

@MATAHARI

gua lapau la weh. td nyum nyum angin je. sobsssss.

Husky n Pusky berkata...

kami sayang mr. K. muah muah

mahirahkamal berkata...

serious bijok. ^_^

Cik Cammy Lia berkata...

jauhkan lah aku dri lelaki2 lahanat mcm ni huhuhu.. nauzubillah

aku ain berkata...

@eykameow

suka baca komen2..cuma nak betulkan je..sebab bila orang baca, nanti dia baca, lain jadi maksudnya..setannnnnirahim tu salah..rahim tu maksudnya penyayang..syaitannirrojim..syaitan yg direjam..tu je :)

Tanpa Nama berkata...

, haha ! i loike.. minta2 ta jumpe lelaki btopengkan syaithon ni, erk!