3 Mei 2011

[Video] Sorry, It's Over (Male Perspective)


I play this video for 5 6 7 8 9 times already! Fucking funny.
Video ini merupakan pendapat beberapa lelaki kenapa mereka mahu menamatkan sebuah hubungan.

Lelaki yang dipaksa menonton cerita yang sama berulang ulang kali oleh aweknya
Lelaki yang telah disalah fahamkan. Katanya dia melihat breast kakak awek dia. Padahal dia tengok benda lain. Bukan breast tu. LOL
Lelaki yang takut awek dia buat kecoh masa date. Awek macam ni helpless. Sampai
boyfriend dia kena cari tempat public untuk dating.
Lelaki yang dipaksa memilih pakaian dalam untuk awek sendiri.
Lelaki yang annoying bila awek sendiri order makanan tapi tak makan langsung.
Lelaki yang menyampah dengan kawan kawan awek sendiri.
Lelaki yang menyampah dengan cita rasa awek sendiri.
Lelaki yang menyampah dengan awek sendiri bila awek sendiri pakai kasut yang tak selesa untuk nampak cute dan cantik. Lepas tu complain bla bla bla macam macam kasut tu tak bagus dan sakit kaki bila pakai kat boyfriend sendiri. *WIN!*
Lelaki yang annoying dah tahap annoying tahap dewa bila awek sendiri
cuba kenal dengan semua kawan kawan boyfriend dia. Macam nak queen control hidup dia. Dengan siapa dia berkawan and so on.

Ada banyak lagi point yang dikemukakan. Kalau rajin tengok sampai habis :D

*I am free from you now! Yeah. Lets have a champagne!*

9 ulasan:

Wadi berkata...

ekekeke..pandai kau amoi :D

Bunga bt Kuntum berkata...

tak boleh tengok la amoi... kenapa meh?

Amoi berkata...

@Bunga bt Kuntum Probably you suffer from the most slowest Internet in Malaysia :)

Pijahh' de-Arr berkata...

hahaa~~ mcm mcm lah u amoi~

=D

milimilo berkata...

haha.gila cool diorang ni.part yg last sekali tu, u can have all my friends n my parents, but i wanna out. lol. so hilarious. mengada2 sgt mmg patutla kene tgl. siap nk suruh foot massage segala. heee :D

Aslina berkata...

6 kali cuba bunuh diri tapi gagal.

hahahahhahaa...

Jemari MonteL berkata...

adehhh..... kalo ako terbalikkan awek tuh kpd pakwe??? ngeee~~~

eili' berkata...

omaigoshh!!..part yang nk kenal semua kawan2 tu, tersangat la btol..i was like "i don't like sharing my frens with you..leave my frens alone...they're my frens not yours!!!"..

TheBentPencil berkata...

saya suka gambar troll tu je. kahkahkah

jk. that was nice.