20 Mei 2011

Lu hensem, move on sudah!

33 ulasan:

GincoMerahJambu berkata...

hahah..simple but meaningful! sangat suke

whatever berkata...

huhu betol2 tu....

da xde jodoh la tu...

Mawar Berduri berkata...

sangat betulllllll...

aQi + GenGkey berkata...

pergh..
kn best kalo realiti camtu..:D

cik aletheea : berkata...

hahaha.
cute sungguh.
let's move on.

laskar pelangi berkata...

jari tengah tunjuk bagus nie =D

heeee=)

betul tu, kalau dah si awek tu kawen lain. itu tak bermakna kena sedih bagai. dah memang bukan jodoh kita=)

fikir positif lebih baik:)
mungkin ada yg lebih terbaik dari itu kan. insyaAllah..

GamUHU berkata...

dats right!!..

milimilo berkata...

wahaha comelll terfaktab sekarang dah ada pendoodle ke. patutlah cakap 14 + 1. heeee :D

Sam Abdullah berkata...

Haha..style la..
Dah macam gua pulak kartun biru tu.sebab gua pun dah move on!
Tapi gua takde lagi kartun pink yang ebelebel tu.

KayMohdKhaier berkata...

mmg susah nak lupakan, lagi-lagi kalau kita dah kena tinggal dengan orang kita syg uh.


; cpat gila karton tuh jatuh hati. haha

penulis.sahaja. berkata...

yeyey! chegap dah balik!
btw nice cartoon. 100% agreed!

rose berkata...

nice cartoon....

memang senang cakap "move on" tapi susah nak laksanakan.....haha

biarkan masa yng mengubati segalanya...

btw, nice quote...Allah ada plan yng lebih baik untuk kita...INSYAALLAH

EZAN IDMA berkata...

i pon ebelebel :) heee ;p

Cik Wawa Suhaiza berkata...

nice la..!! =)

fatinizzati berkata...

gua suke ni :)

co0kie berkata...

@milimilo raksasa jahat ni bukan kamu?

Kaki Merapu berkata...

gua mintak copy...gua credit kan balik k...hahahahaha...

Amni berkata...

Like komen ezan.... hahahhaha....

atien rashidi berkata...

yea ... makne nye jodoh aku dgn bff aku HAHA

cik FIFFY berkata...

nak ke zone "move on" tu yg susah.

ishiko berkata...

sgt la chOomell ^^

Hizwan Nizam berkata...

pon kalau ade yg ebelebel.

mye berkata...

hahaha..
nmpak simple tp da mksud..
good!

specsy berkata...

i ponn adaaa. hehee

emeera asnary berkata...

anda dia memahami... x(

AzzaSyzna berkata...

comel. i pun ebelebel ni. haha

Terompah Merah berkata...

i pun ebelebel jgk. haha

mai meowmeow berkata...

ebelebel gituu ~

LaTip BogiBa berkata...

pinjam!

Nur berkata...

as if move on tuh as simple as abc..

mushroom berkata...

kalau ada yang ebelebel pun, tapi hati masih cinta dan sayang pada yg lama, nak buat camne.. kita x dapat nak bohong perasaan ni.. susah nak terima yg baru..

Syuhadah Azri berkata...

Yeah right :)

Ayunis berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.