21 Mei 2011

Sekilas Dari Terfaktab 4

Hello boys, hello girls.


Ada beberapa pengumuman yang hendak kami di Terfaktab sampaikan buat you all semua. Pengumuman dari kami mengenai penambahan kabinet penulisan di Terfaktab dan perancangan minggu istimewa yang bakal di langsungkan kelak.

1. Kami dengan ini mengumumkan kehadiran dua penulis baru yang telah kami kenal pasti sebagai berpotensi memeriahkan industri penulisan yang serba puaka, humor dan klasemen. Mereka ialah ;


Jejaka yang mungkin membuatkan ramai gadis tercungap-cungap dahagakan cinta. Kehadiran beliau di sini mungkin memberikan nafas baru dalam komunikasi yang terbaik dalam melancarkan perhubungan kalian.


Gadis ini seringkali menghantar penulisan di Terfaktab dan kami melihat potensi penulisan yang mempunyai banyak pengalaman realiti dalam percintaan. Kehadiran beliau di sini memang membuatkan ramai lelaki mengenyit mata. Biasalah, lelaki.

2. Minggu Istimewa di Terfaktab akan berlangsung pada hari Ahad ini dan di jangka berterusan selama satu minggu. Minggu itu di kenali sebagai Love Song Week : Special Dedicate For You. Ia merupakan minggu untuk penulis-penulis di Terfaktab menulis entri bertema-kan lagu. Ada orang kata seperti Musical Drama. Mungkin ya, jika drama ada musical, mengapa tidak penulisan bukan? Musical Entry. Sedap juga bila bereksperimen dengan gaya baru.

Itu saja pengumuman ringkas dari pihak kami. Semoga pembaharuan dan perancangan ini menghiburkan kalian. Terima kasih.

18 ulasan:

Wahida berkata...

Bagus, Terfaktab. Moga terus maju jaya! :D

vampire's lovex berkata...

huiyoooo leplep jd penulis terfaktab...cayalah !

Cik NurulZaty berkata...

:) caya lah!

cuba ulas lagu jar of heart

hehe~

lagu orang patah hati tmasuklah diri ini kan..

fatenalina berkata...

i'm waiting~~~

Leplep berkata...

dengar cerita,Leplep tu boleh tahan kacak orangnya..

shandye. berkata...

@Leplep uhm motif puji diri sendiri?

Leplep berkata...

cilakak..ade orang hack account gua..ni mesti kerja peminat-peminat gua yang obses ni..

shahirahkhairudin berkata...

ehem..ehem..
hye..

*kelip2 mata*

orang kurang rajin berkata...

habisla. habisla hahaha. leplep dh mcm love love (lol).

bact berkata...

@shahirahkhairudin
hahha

shira shira shira...!

EZAN IDMA berkata...

i like :)

shahirahkhairudin berkata...

*ngee*

rekbing berkata...

habes tu raksasa jahat siapa? masih misterius ni...

Juggalo-bloggerpuaka berkata...

blog paling pariah ....aku label kan kau ni ....'blogger pariah"!


PUAS HATI!



sesuka laki mak kau label ...blogger pelacur lah...blogger beruk...!


Blogger Pariah ialah mereka yang bijak pandai dalam penulisan tapi HATI BUSUK macam bangkai babi ...tak pun hanjing!

Itu la kau ..."BLOGGER PARIAH"!

Leplep berkata...

rosak budak juggalo ni..

Raksasa Jahat berkata...

raksasa jahat tu raksasa jahat la.. kenapa ka orang dok tanya banyak.. nak kenal kew? euwww~

AlexiaAqram berkata...

sampai ke sini juggalo ni? LOL!

Lucifer berkata...

lulz. dia ada ilmu dukun aku syak ni.