22 Mei 2011

Kenapa oh kenapa?!

Lagu - Kalau | Band - Kapal Selam

41 ulasan:

laskar pelangi berkata...

nanti adalah tu awek satgi. Haha

y-A-n-A berkata...

sabo je laaaa~ hahaha xDD

Shidah Bieha berkata...

kalau awek cun --> inilah orangnye!
kalo awek x bape cun --> ???? hahaha

roxanne de maria berkata...

amboi..so sweet la dedicate laguuu. *faint*

Gumiho berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Gumiho berkata...

insyaallah,,jumpe la tuh..^^

babyEYs diary berkata...

mula2 dgr bunyi gitar
"gilak!! dy ni main gitar!!!"
aftr few minutes
"oh, bkn dy"
............

Raksasa Jahat berkata...

@laskar pelangi mana mana? hahaha

@y-A-n-A :D ngah sabo ler

@Shidah Bieha awek cun je gua nak kah kah kah

@roxanne de maria kah kah kah

@Gumiho :D mungkin~

Raksasa Jahat berkata...

@babyEYs diary mana tau tu bukan dia? haaa

babyEYs diary berkata...

so adekah Raksasa Jahat yg nyanyi tu? kita sama2 pkirkan...
hurrmmmmmm................................................
:P

Raksasa Jahat berkata...

@babyEYs diary kah kah kah bertuah la~

Leena berkata...

thanx dedicate lagu..ekekekeke =PPPPP

Dale berkata...

AA gelakkan Raksasa Jahat?
cute tahu?
boleh jatuh saham AA.
haha

i n - c h a n berkata...

awek ko tak bangun tido lagik. rilek k raksasa jahat.


godzilla emo.

yan azian berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
yan azian berkata...

adeyyhaii~ mnjang nak yg cun jek... mne la nk jmpe...

penah dgr tak pepatah ni :

"ko suke kat awek cun tu, tp ko ingt die suke sgt kat ko..???"

cinta dtg dri aty, n0t 0nly look her face... =P

Raksasa Jahat berkata...

@yan azian memang la dari hati. semua orang tahu. kat tv pon byk iklan. hati lebih penting. tapi ini kan kartun. kalau tak buat macam ni tak ada la isu yang nak korang bangkitkan. baik buat iklan je "awek cun tak penting, cuma perlu hati yang baik". pastu korang reply "btol!" "setuju!" "likes!"...

ღpanda_onchairღ berkata...

sape nyanyi nih ?

pw3nCeSs appLe berkata...

hahahahaha! *senak perot aku gelak!
lagu gila lentok abes..layannnn

yg ko pgy tggu awek cun nk ngorat ko dulu tu wtpe..spe yg laki skunk??
adoyaiii -___-"
LOL ;D

Gimi berkata...

haha...sat lagi dy mai ar

arieff shukri berkata...

haha! sngat comel kartun tu!

mai meowmeow berkata...

lagu tak boleh blah .

nur berkata...

Aq ta leh tengok kartun macam neh

=='

Haruko, M.D berkata...

Raksasa Jahat, saya buka laptop semata2 nak komen; kenapa tak boleh nak comel lg? hihihi :p

fatenalina berkata...

bak sini number fon !!!
:D

Leplep berkata...

raksasa jahat ni pun nama dah jahat..jangan terpedaya gadis-gadis..

Tanpa Nama berkata...

abang leplep jeles ke..?!
WAHAHA

Raksasa Jahat berkata...

@Leplep itulah lu tak paham jiwa gadis.. dorang suka yang jahat jahat nakal gitu.. lu ingat hensem macam lu gadis suka ke?

Raksasa Jahat berkata...

@fatenalina tak boleh. nama lu sebijik sama nama ex gua yang baru kawen tu. cuma kurang 1 huruf je. ciss

Raksasa Jahat berkata...

@Haruko, M.D thanks..hihi nak lagi comel? tak boleh comel comel untuk bakal isteri gua je..keh keh keh

AlexiaAqram berkata...

gua gelak lah. sebab lagu tu gua yang ajar raksasa jahat. ajar banyak kali chord dia. tapi tetap tak pas-pas si raksasa jahat nak main.


KAHKAHKAHKAH!




binawe!

Sue berkata...

tak sabar nak baca entri korang untuk love song week!

^___^

EZAN IDMA berkata...

i jadi awek u bleh? haha :p

babyEYs diary berkata...

apekah yang bertuah la? xpham..isk :(

yan azian berkata...

hikhik, 0ke2... pham suda~

Akulah Aqilah Itu berkata...

aku baru perasan benda kat celah kangkang tu. kahkahkah! =P

btw, cute dol!

melle amir berkata...

like ! kelakar siaa

fatenalina berkata...

@Raksasa Jahat laaaah..salahkan nama pulak..HAHA

erysweetie berkata...

kikiki...cuuumeelll. lul =p

Raksasa Jahat berkata...

@AlexiaAqram gilaga! Gua dah pandai main la.. pejam mata pon leh dah skang. tapi kord ntah btol ntah tak. kah kah kah

@Akulah Aqilah Itu shuuuu~ jangan gtau orang... kah kah kah

۞мŘ╬äҖŽĽäŊ۞ berkata...

nice drawing..as usual..