21 Mei 2011

Jangan gadoh-gadoh sayang

28 ulasan:

mendatak hijau berkata...

tak betol!!!

Eyzan Encha berkata...

katun ni chomel~ (>_<)

Fatimah Zahra' berkata...

tableh blaa..

mayra aish♥ berkata...

hahaha..ada gak yang betul nyew..pnah jadi kat member ^__^

tp xyah la smpai nak wat2 gadoh cm2..huhuhuhu

Aslina berkata...

wahahahahaa... kiut-miutnyeee...

Cikbeyla Nabiella berkata...

haha, penah dengar jugak org tua2 ckp gitu. :D

_aLiaHwaFa_ berkata...

kawan aku pulak cakap kalau nak benci org jgn benci yg buruk2 nnt kot2 kawen dgn dia. ohoho

laskar pelangi berkata...

betol tu...ada gak kawan camtu...last sekali duk gelak pasal depa..

Liyana Aziz berkata...

asyik gaduh je, aku kawenkan korang nanti! grrrrrrr

ayanuts berkata...

ooooo....ni pernah jadi kt aku ni..dulu2 gado glerr vavi...siap kutuk+hina satu sama lain lg..lps tu ntah mcm mana da brapa thn xjmpa blh plak jmpa dkt tmpt blaja yg sama.siap satu class lagi..

izyan yasmin berkata...

ahaha . ade certain yg btol kot .

Cik TeN10 berkata...

hahaha.. betul2..

Aimi Dayana Bahari berkata...

comel. >.<

sayasukakucen berkata...

hahahahaha...cool gle katun ne.

ak ad sorang mama ne tem skola selalu carik gado,dn mmg ak selalu gado gile2 ngn dia.tapi kami xkawen pon..haha..dia siap ad awek dah pon..haha.

**::CIKNUURUL::** berkata...

hahahahhaha,.adoiilla,..but comel seh katon tu,.smpai mksud,.

cik FIFFY berkata...

err... selalu orang cakap camtu. sedeyh aku sebab aku tak gado2 cam tu ngn bf aku. :(

Shareena berkata...

comel nye kartun itu.. sekian terima kasih.

matsen berkata...

kadang2 pertengkaran itulah punca keakraban..heeee

LeLaKiKeLaWaR berkata...

Xsetuju!!!!~ http://nocturnal-lelakikelawar.blogspot.com/

Halle Calypso berkata...

"tak payah fikir lg, komen saja"
oh! okey2.hehe
maybe sbb bila kte xsuka org tu signal yg dikeluarkan from our brain sama mcm signal bila kita suka.
because benci n sayang adalah strong feelings.
so otak bleh confuse dua2.
haha.betulke?
ntah .
tp pernah tgk jadi kt kwn.
hahaha

ter fucked up berkata...

this blog is gleaming with girl power.

-XaXao- berkata...

ye pertengkaran adalah punca keakraban.saya sokong bro ats tu

LasKar PelAnGi berkata...

btol3..biasa yg slalu gado 2 la yg mnceriakan kehidupan..=)

cik fara @ fanadz berkata...

tak btol! hahah. penah gado trok ngan 2 org lelaki. tak kawen pon ngan depa.hehe.

Hizwan Nizam berkata...

pas kawen gado lagi.
cerai.

Wan Akhyar berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Wan Akhyar berkata...

haha..part "cikimak" yg gua x tahan tu..comel je bunyinya..hehe

Tanpa Nama berkata...

Ni betul untuk kawan saya.

dia nak kahwin hujung bulan ni.

"mungkin yang dibenci itu ada kebaikan untuk kamu."--perkataan2 ini ada benarnya.

-zbp