21 Oktober 2011

5 ayat mudah untuk minta putus dengan makwe atau pakwe korang.

Kehilangan idea untuk minta putus dengan makwe atau pakwe korang? Mungkin kau kau dan kau boleh cuba ayat-ayat minta putus yang sangat rare ini :p

Kalau berhasil, jangan lupa inform kat sini ok? Kalau tak berhasil, cuba lagi sampai dapat.









Agak-agak yang mana pilihan kau? eemuahahahaha!

24 ulasan:

burger berkata...

ada certain point tu macam penah baca je, tp lupa kat mna...

Wadi AR berkata...

saya gay dan ade hiv. hahaha

D-SIM berkata...

ayat break up 2st tu stail !

pjah berkata...

aku suke ayat last..haha..schizo punya orang..haha

siti nurul ain faika berkata...

no 2 !

Fatin Nadia berkata...

yang first tu boleh diterima dan masuk akal.. yang lain2.. takkk.. haha.. cinta tu bukan boleh main2.. kesiannn..

broken button berkata...

gua suka yang last. gua suka yang last.

sYafIk-wAy berkata...

gay and HIV ?? perghhh itu best , tapi kalau betul cnne , hahaha

Isaac Ismael berkata...

amoi save the best for last.hahaha

btw, cane nak sebut ni-"2st"?

hehehe

ANISA berkata...

maaf,saya mencintai mak awak??
desperate2...boleh la ni...

Zulfikar Hazri berkata...

anak org gaji indon tu yang paling logik...

cikpia berkata...

aku suka the first one!!! ha ha....... memang pemutusan hubungan yang sadis dan pedih.

Atiqah Wadiah berkata...

yg last tuh plg x ley blahhh..

Tanpa Nama berkata...

aku nak guna yg last tu.. ha ha..

Afiq Arif berkata...

memang mudah..tapi menyakitkan..

aswadz berkata...

aku sker lagi "maaf, saya mencintai mak awak."

Arez Razin berkata...

hahaha mmg rare!

Eyka berkata...

maaf sya mencintai bapa awak! keh keh keh :P

starzieti berkata...

best la yg 'saya gay dan ade hiv'. :D

syuhadaadros berkata...

i suka yg last.

i selalu dengar suara suruh mintak putus dengan u..

HAHA EPIC!

AIZA IBRAHIM berkata...

i nk gn alasan yg last tu la..hahaha...x blh blah

♥ MS ♥ berkata...

aku lebih rela kalau "i selalu dengar ada suara suruh mintak putus dengan u" yang lain tak sanggup. HAHA

A T I K A H L A T I F F berkata...

pehh lawak siot semua ni!! bhahaha

Tanpa Nama berkata...

klau dh gay tu..mne ad aweks nk..huhu