23 Oktober 2011

Saat Tika Kau Terpegun

Entri ini tak semestinya dtujukan kepada lelaki sahaja. Kauorang perempuan pun ada jugak berdepan saat seperti ini. Tika mana kau terpegun dan berkata, "Oh maii, handsome nya mamat ni!" ataupun "OMG, he is super hot!".



Ada ke kau anggap perempuan macam bas Rapid. Marah perempuan tu kang. Hahaha. Tak usah ambil serius sangat lah eh strip ini. Hanya seqadar hiburan.

Terima kasih!


Nota Kaki- Maafla gambar besar gedabak. Kalau kecil, susah pulak nak baca.

22 ulasan:

Noreen Natasha berkata...

situasi yg pernah terjadi pada sesiapa pun termasuk saya.. :)

AsyieqiN Rkey berkata...

heheh...comel juge tetibe excuse me..pastu garu2 kepale kate xde pape kan..heheh

cik_PAIN berkata...

ade jugak brani dlm takut2 tu..hehe comel

EYQASARA berkata...

hihihihi... sir sy pun pesan yg same.. pompuan ir lelaki anggap je mcm bas rapid.. hahaha.. (^^)

aiskrem berkata...

kau tak payah nak ngorat sangat laa.

perempuan cantik mesti dah ada yang punya.

kahkah

Lucifer berkata...

aku cadangkan framing border yang menampakkan kekosongan kedua-dua belah tepi blog ni dibuangkan untuk kekemasan, kemudian lebarkan width blog, then, muat lukisan ni.

Isaac Ismael berkata...

aku sokong idea luc

Atiqah Wadiah berkata...

hehe~nice..klu btol2 dh suka,straight to the point..x yah 2ggu lama2..masuk meminang terus..hehe =p

cikpia berkata...

tobat terkedu..... he he.....

Cik Hujan berkata...

hah! penah jadi kat diri sendiri. sgt terpegun dgn mamat dlm LRT.hari2 jumpa dia.skali ternampak kat starbucks, suruh barista tu pass note kat dia. nasib baik respon baik. kalau tak....haiyyoo... :)

shahirahkhairudin berkata...

keh keh keh..
teringat kisah lama..

Isaac Ismael berkata...

cikhujan berani betei.huh,respek.

Eyka berkata...

keh keh keh..sampai terkeluar2..:P

eh comel awek ituu..kan besh jadi mcm dy kan? untgg laa comell :P

Cik Hujan berkata...

Isaac: dah kenal2 rupanya dia dah ada yg punya...sob..sob...tp xpelah.yg penting dah usaha kan..(nak sedapkan hati sendiri..)

Ana Miyuki berkata...

Penah jadik jugaaaaa tapi tak berani nak make a move huhu..
Gambar dia kecik ja saya tgk uwaaaaaaa :) tp suka! :)

uyuyaida berkata...

baru je semalam alaminya . mamat ni cashier jugak . peramah gile lpas abes byar kan .. haiyakk taktik ni ..

Nalisa Syahira berkata...

normal normal ,

miss niedNied berkata...

nice one! ;)

kaynote berkata...

tersangat la terbiasa terjadi

Swit Mango berkata...

tiap kali bertembung, mesti jantung berdegup laju.. walau sms or juz a chat. tp akhirnya die bkn milik sy. hehehe

cimOt berkata...

xpernah puas dengan yg ada..normal laaa tu..BUT not good actually..

Saiazuan berkata...

*hulurkan business card*

this is mu card... hoho xD