10 Mac 2011

Dewa Cinta & Perempuan *jenis SARCASM*


Hai girlssss..

I ni dewa CINTA & PEREMPUAN. I tau segala gala nya pasal CINTA dan juga pasal PEREMPUAN. Semua dalam tangan I. Ada juga orang mengatakan yang I ni PLAYBOY.

Kebanyakan perempuan pun tak berapa faham dengan dengan diri mereka, I lagi juta juta kali faham. See, power tak I?  I juga pandai meng-'rate' perempuan, serta tahu perempuan mana yang patut di jadikan isteri ataupun tidak. Well, you know me kan. I menuntut jurusan Aerospace tu sebagai freelancer sahaja, tapi main point I memang PENGKAJI CINTA DAN WANITA SEPENUH MASA. I memang suka membuat para perempuan di luar sana tergila-gila kan I. Puji puji I melambung. Dengan sifat berbudi pekerti lagi sopan santun I yang tinggi seperti Mawi maka ramai lah perempuan perempuan memandang tinggi dengan I. I bukannya taknak ada GF ni, kan haram pastu wanita idaman I seperti Maria Ozawa yang muslimah dan juga pelakon Elly Suriati sedang menunggu masa dan ketika nya sahaja untuk menjadi kekasih abadi I. Cita-cita I memang berbini dua :)

I juga menggalakkan perempuan mencari erti cinta sebenar. Jangan memandang harta dan rupa. See, suweet kan I? I tau I memang memenuhi ciri ciri lelaki idaman para perempuan, tidak dapat di nafikan lagi #FAKTA. Well, you know meee... :)

Sebagai seorang yang banyak 'pengalaman', I selalu menasihatkan para girls di luar sana, sila bertindak sebegini, sebegitu. Jangan macam ni, jangan macam tu. See betapa baiknya I kan? Selalu membantu insan yang lemah.

Lastly, I happy sangat dapat membantu para perempuan di luar sana, menjadi lebih bersemangat, lebih memahami diri sendiri dan orang lain serta cinta cinta mereka. Lagi lah marah marah manja u olls, awwww.. I loike!



Read: Sarcasm


Hi semua,

Aku ni takde ah dewa ke DR Love apa jadah. Dah orang anggap aku macam ni, aku apa lagi ah, riak dengan takbur sikit je. Aku bukan nak sangat jadi lemah lembut sopan santun ni, tapi oleh kerana aku sedikit loser dan juga trauma sering di buli dari kecik, haruslah aku agak slow sikit dalam berkata kata. Lagipun perempuan suka apa. Walaupun ramai perempuan tergila gilakan diri aku yang FAKE, tak bermakna aku Playboy, aku mungkin Gay Boy sebab in reality tak de sape pun nak kat aku. Aku saja je konon nak gadis bertudung muka macam Maria Ozawa, sebab aku tau agak mustahil nak jumpa so aku kira selamatlah kan.

Dalam erti kata lain, dengan mamat muka nerd macam aku dan berselera URBAN seperti Fasha Sendat memang habuk pun tarak. Lagi ah aku ni stock-stock malu nak mulakan perbualan, harta pun takde. Jadi haruslah aku remain macam ni je. Aku bukannya apa, aku saje je buat kutuk kutuk para gadis bukan sebab nak dieorang acah acah marah ngan aku, aku memang kurang kasih sayang. Agak agak nak menarik perhatian haruslah begitu. Aku jeles sebenarnya ngan dieorang ni. Kalau nak tau, yang aku kutuk tu la aku buat modal *FAP FAP FAP*


Aku pun agak confused apsal lah perempuan kalau ada masalah mesti cari aku. Masalah cinta pun cari aku. Nak kata aku banyak pengalaman, serious SHIT mamat LOSER seperti aku hanya bermodal kan kata kata manis dan pemerhatian sebelah pihak je. Apa ada hal? Dieorang suka je kan? Walhal muka aku tak se-handsome *petik satu nama penyanyi Uzbekistan* yang dieorang gila gila kan tu. Biasa lah, aku dah pancing perempuan ni semua, konon jangan memandang harta dan rupa, sebab aku malas ah, rasa bersalah pada diri sendiri yang tak berapa nak handsome lagi berduit. Nanti orang suweet suweet cam aku ni siapa nak? 

Ye, aku mengaku aku ni suka je bagi tips tips bagai apa ke jadah. Bukan sebab aku banyak pengalaman, sebab aku banyak sangat masa terluang. Haruslah kerja aku dok perhatikan orang je. Lagi ah mamat berjiwa lembut cam aku ni, aku memang turut merasai ketikanya menjadi insan lemah. Mungkin aku adalah SESUATU? Damn, I confused nokkkssss...

Lastly, aku rasa aku cool gila macam ni. HAHA. Terasa diri sendiri agak kasanova. I loikee!!


p/s: Realiti hidup sebenar, lelaki yang salah ke perempuan yang bodoh?
Gua dah rasa macam menulis kat SARKASIS plak. Kasi promote sikit :)

14 ulasan:

Lucifer berkata...

tapi oleh kerana aku sedikit loser dan juga trauma sering di buli dari kecik, haruslah aku agak slow sikit dalam berkata kata.
ohh, betul itu.


gua terasa. woha!

:P terima kasih daripada kami angkatan SARKASIS!

Ren berkata...

Aku pun agak confused apsal lah perempuan kalau ada masalah mesti cari aku. Masalah cinta pun cari aku.

part ni ak agak terasa..hahaha

AlexiaAqram berkata...

bakar-membakar amalan kita.

ada yang terbakar?

ape de hal?

c.i.k.a.m.i.e.a berkata...

orang cerita masalah padahal cinta sendiri pun bermasalah.

Cob Nobbler berkata...

Salahkah ku berasa serba salah,
Salahkah ku bermasalah

-butterfingers

PK berkata...

Dalam facebook banyak dewa cinta beb! Kadang-kadang gua pun terikot gak. Kehkehkeh.

Biasanya dewa cinta itu adalah kasanova.

Nobita Sensei berkata...

Realiti hidup sebenar - tiada cinta sebenar melainkan Allah.

Mrs Siwon berkata...

tak semestinya girls tuw BODOH ! sodap nye mulut mengata ..haishh .. terasa polp kite ~

laki tu ade jugakk y JAHAT ~ laki popuan sama je... ade playgirl,adelah playboy ~

Mainur Hasnah berkata...

hahahha.. fair and square benda macam ni

mE berkata...

aku shuke versi sarcasm...
baru lah 'rasa' kejujurannya..
erk..huhuhu~

TheBentPencil berkata...

you had me at Elly Suriati.

hahahahaahaha

TheBentPencil berkata...

Oh ya, kalau anda ada ramai pakwe please jangan suruh kami tolong pilihkan.

nanti kami salah pilih apakah kamu marah kami pula?

just sayinnnn...heheh

LORD ZARA 札拉 berkata...

hahahaha~

orang yang ada masalh cinta cari aku juga. dorang tak tahu, kalau salah2 mengadu, konon2 gelaran dewi cinta yang dorang bagi tu akan jadi Hell Angel.


ha ha ha~

MiZz fLoVeWiSh berkata...

giler kentang seronok..huhuhu