16 Mac 2011

Cinta Yang Agung Ialah Cinta Yang Dirakam Dalam DSLR dan Di Upload Dalam Vimeo

Asyik dengar cerita sedih je. Asyik terfaktab je. Sebagai boss Terfaktab, gua risau dengan perkembangan yang mematikan nafsu aku nak bercinta. Terencat air mani nak produce tau tak? Jadi, untuk happy-kan diri sendiri dan mungkin happy-kan hati korang. Kita berharap-harapan lah sikit yang sebenarnya cinta itu indah kalau kena gaya beb. Mari layan video yang sweet ini. Enjoy!

Video Duan dan VV sebelum wedding diorang. (Aku tak kenal depa, tapi aku harap depa tak saman aku dah ler, hehehe)

Credit to Radzi Zin



Okeh, sekarang memang musim orang rakam love-love dalam video super lawa macam ni eh? Mesti lepas ni jadi trend dan ikutan korang plak kan? Sebagai kenang-kenangan, mana tau time bergaduh, bila pasang video ni boleh terdetik balik nak bersama semula ye dak?

Nasib baik video ni makwe nya lawa dan pakwe nya kacak.

Keh keh keh!

p/s : Gua layan vimeo, apa barang 1tube?

15 ulasan:

Cik Nursya berkata...

memang sweet abis.. mood jiwang2..~!

Cha Gloxinia berkata...

Terbayang-bayang dalam otak nak buat video macam ni dengan si dia. Muahahaha!

:D

Encik Psychopath berkata...

kadang2 aku ketagih vimeo. indah.

vampire's lovex berkata...

nsem ngn mchho,boley la....huehue

Kuceng Puteh berkata...

*sniff sniff*

Anda terbau itu? Bau seperti...

bukan penggoda berkata...

bos, video lu bila pulak?

p/s: pastikan pakwe kacak dan makwe cun eh. makwe takyah risau. mmg dah cun pon. hikhik.

BonekadalamChermin berkata...

sempoi.










.

SuperAqram berkata...

bau apa kucing puteh? pesen buat ayat tergantung ni nak aje aku siku karang. keh3~~

kau tak payah lah zuely, aku dah cukup kacak. sekian terima kasih.

Affa Trend Publication berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nur Aini Khairuddin berkata...

VV ni frenlist aku mase dlm maispes dulu...hahaha...patut r mcm pnh tgk muke awex ni..sgt cun..wow..

Republic Aku berkata...

tak tahan part pusing2 tu adoi pening mata....tapi cantik dan kool..vimeo ni.

TheBentPencil berkata...

honestly....

er...

i don't like videos made before marriage.

and photoshoots too.

#justsaying

SuperAqram berkata...

haha, hey BP

me too!

but, this is trend.

and i'm just an observer.

woot woot berkata...

erk..stuju dgn thebentpencil..xsuke pre-wed segala ni..ibarat nnt nak tunjuk kat anak cucu ''mak ayah dulu seblom kawen dah gedik2 canila''

Tanpa Nama berkata...

setuju ngn woot2 n thebent pencil!