12 November 2011

TERFAKTAB - Terima Kasih!

Hai semua,

Gua harap semua dalam keadaan sihat walafiat. Gua agak slow sikit kebelakangan ni. Mungkin kerana gua merasa kehilangan rakan puaka gua iaitu si Leplep. Dan juga gua busy pindah ke rumah baru. Jadi kesimpulannya, gua memang busy.

Oh ye, gua nak mengucapkan

SELAMAT HARI JADI YANG PERTAMA buat TERFAKTAB.

Semoga lebih maju ke hadapan, semoga lebih gempak, lebih menyengat, lebih power, lebih bergaya, lebih di iktiraf, lebih ramai pembaca, lebih membantu, lebih segala-galanya lah.

Setinggi penghargaan di ucapkan kepada, kemain poyo plak ayat gua ni. Ye, kepada boss merangkap BFF yang dikenali sudah 9 tahun rasanya. Tepukan untuk Abam Pendek, AQRAM. Kehkehkeh! Sorry Boss. Tanpa anda, siapalah Elena Reeney. Ye dak? Juga kepada skuad TERFAKTAB, anda semua memang POWER! Terima kasih atas segala kerjasama, support, saling memback up each other, dah rasa macam satu famili tahu? Tanpa anda semua, TERFAKTAB tidak akan berada di tahap ini.

TERIMA KASIH!

Para readers dan owners KITAB TERFAKTAB yang power betei. Anda memang ROCK! Terima kasih kerana melayan entries gua yang tak seberapa. Gua tahu gua takde lah power mana menyumbang kepada relationship korang. Gua takde pun post pasal perhubungan sangat. Banyak benda mengarut dan penuh kata-kata keji. Kahkahkah! Gua bukannya apa, gua memang dikenali dengan membawa watak angkuh, bongkak dan kaki troll berharap dapat menghiburkan hati korang dengan cara gua. Lemah jugak kalau entry syahdu 24 jam ye dak?

Kepada para haters TERFAKTAB atau haters gua *okay, ini bab paling gua suka*

Terima Kasih sebab membenci. Ye lah, gua paham tak semua orang suka kan? Tapi kalau sampai tahap membabi buta di page yang korang dah 'like' gua rasa itu kerja bangang. Terima Kasih sangat sebab semua tulisan-dan-umpatan-penghasutan-kekejaman-menyemai-benih-kebencian sesungguhnya membuat gua bergelak ketawa, baca sambil makan popcorn, di jadikan isu mengumpat di port lepak puaka puaka tersohor, di jadikan point untuk entri-entri seterusnya, dan sama waktu dengannya.

Dannnnnn... TERIMA KASIH kepada semua entri yang ambil bahagian dalam contest merebut KITAB TERFAKTAB. Serious cool! Terharu gua baca. Tapi agak pening sikit sebab biasalah, dah banyak banyak tu kan. Kemain meriah, pelbagai lagu ada. Belum lagi kira yang salji turun dekat page lagi. Power power. Good luck untuk semua!


Akhir kata, MAJULAH TERFAKTAB UNTUK NEGARA!

4 ulasan:

dobot berkata...

Kalian, awesome :)

Eyka berkata...

gua masuk jugk contest ke? keh keh keh :P

korang ohsem 2 sebab la penbaca korg awesome! hahaha :P

Alip Apai berkata...

Tahniah terfaktab!!

Walau sekeji mana kata2 lu org,gua ttp letak lu org dlm bloglist and must-read!

:)

aimie amalina berkata...

weehuuu
tahniah la skuad terfaktab!=]