12 November 2011

고마워요 - Thank You.

I am still alive. Thank you God for keeping me alive until now.

Bila cakap pasal penghargaan ni, ini lah benda paling susah aku nak tulis. Dulu kalau zaman sekolah menengah kalau buat folio je kena tulis column penghargaan (appreciation). I have no idea. Aku tulis tak ikhlas. "Terima kasih kepada Cikgu Abu(bukan nama sebenar) kerana telah mengajar saya buat folio ini and bla bla bla". Padahal cikgu tu langsung tak ajar aku buat folio pun. Bagi aku tulis penghargaan ini setakat cukup syarat je nak siapkan folio time tu.

That's why, when Aqram asked us to write about this week. I think for awhile. Who should I saying thank you? Mak ayah aku? Depa tak tahu pun aku dah tulis buku.haha. I am a quite person when around with my family. Next the hero dalam Kitab Terfaktab cerita yang aku tulis tu. Terima kasih sebab kalau tak kenal awak, tak ada lah cerita yang saya boleh tulis dalam kitab tu. Mesti lah kena berterima kasih kepada watak utama tu kan. Dah lah aku tulis cerita kitaorang tanpa pengetahuan dia. Maafkan saya andai awak marah. kehkehkeh.

Kitab Terfaktab edisi kedua mungkin akan keluar nanti. Terima kasih kepada cerita korea yang aku layan siang pagi malam tanpa henti. Kalau tak ada cerita korea tu, tak ada lah idea aku nak tulis untuk edisi kedua nanti. I am trying to learn different kind of love story here. I even have choose my own title for it. Just wait and see lahhh. Peranggan ini ialah thank you in advanced. Next time kalau kena tulis lagi, aku cuma repost sajork entry ini. Senang. emuehehehehe!

Seriously I am feeling so awkward right now writing this thank your entry. Sebab awal-awal aku dah cakap, aku tak pernah tulis penghargaan yang secara ikhlas dari hati aku. Tulis pun sebab nak cukupkan syarat. Kau agak-agak ikhlas tak apa aku tulis ni? kehkehkeh. Judge it by yourself. XD

Dah ler, sekarang dah pukul 4:23AM bertarikh 10-Nov-2011 kejadian di bilik sewa sendiri. Aku dah tersenguk-senguk ni menaip.

Before I end this and get my beauty rest, I really need to say this.


























"고마워요 for reading this entry" :')
고마워요 ( Thank you )

4 ulasan:

Eyka berkata...

keh keh keh :P

saya rasa anda ikhlas..


kbai! hahaha :P

sYafIk-wAy berkata...

sy pu rse macam tuh . okbai .

Ct Arina berkata...

cerite korea will get poeple laughing ^^ i'm sooo into it!

aimie amalina berkata...

same2!=]