30 November 2011

Pemenang Kitab Terfaktab

Assalamualaikum. Hai! 

Berdebor tak bila tengok tajuk entri ni? Kehkeh. Tapi sebelum tu, kami nak mintak maaf sangat-sangat sebab terlewat dari tarikh yang kami janjikan nak umum pemenang. Kami bukan malas cuma errr tak sempat. Kot. Hehe. Ye, kami akui tempoh kelewatan tu bukanlah sehari, bukan juga seminggu, tapi mujur belum sampai sebulan. Kalau tak, kami memang nak bakar je opis ni. Takde sorang pon nak dok umum keputusan ni. Kesian la kan kat pembaca-pembaca yang tersayang. *amek hati*

So, setelah kami buat penilaian, pemerhatian, pengiraan dengan menggunakan pelbagai jenis formula yang Sir Isaac Newton mahupon Albert Einstein pon pasti gerun bila mengetahuinya, jadi kami telah pon sepakat untuk memilih satu pemenang. Kenapa satu? Sebab memang kami nak satu je pemenang tapi bukan satumalaysia. Kahkahkah. Okay, tak lawak. =.='

Sbnanye memang banyak lagi nak merapu tapi memandangkan ni entri mewakili satu terfaktab, jadi tak bolehlah nak buat macam entri sendiri. Baiklah. Tanpa membuang masa dan tenaga aku menaip yang lebih bukan-bukan dan merapu lagi, moleklah kiranya aku mengumumkan saje sape pemenangnya. Agar yang berdebor tu dah boleh benti bernafas, yang tengah taknak scroll down sebab bimbang kalau-kalau namanya dipilih bolehlah dengan pantas dan tangkasnya menscroll down kan skrin lalu menekan butang pangkah kerana kecewa. Hukhuk.

Bagi yang menang, kami ucapkan tahniah. Bagi yang tidak bernasib baik, jangan berputus asa kerana mungkin ini bukan rezeki anda, boleh cuba lagi tahun depan. Ayat standard bila pegi mana-mana pertandingan okay. Hikhik.

*bunyi drum* (aku taktau nak tules macam mane bunyi dia so korang bayang sendiri la eh.)

v
v
v
v
v


Taraaaaaaaa~  (sila klik gambar untuk melihat entri beliau)

Inilah pemenangnya! TAHNIAHHHHH!

Okay dah. Bolehlah tido dengan lena ye memasing. Bagi pemenang, sila emelkan kepada kami cara untuk kami hubungi anda. Jangan risau, kami takkan jual nombor anda pada mana-mana publisher. Kikiki. Annyeong~

15 ulasan:

fatenalina berkata...

congratz ! congratz !

Wadi AR berkata...

boleh jadi penulis ni

nrzmfz berkata...

Thanks Terfaktab. Alhamdulillah. Tak sangka woo. Haha. Dah hntr details semua tu kt email terfaktab. DO check okay! Thanks again.

I <3 Terfaktab *nakamikhatijeni

Lucifer berkata...

kehkehkeh, dia memang layak menang.

NorHidayahMuhdAsri berkata...

ak agak dh dia menang. wohaaa

cikpia berkata...

entri dia memang best!!

he deserves it!

Solihahazahar berkata...

wahh tahniahh :D

McFLuRry_MaNIaC berkata...

tahniah! entri yang sangat best! :)

reenapple berkata...

tahniah.. heheh. untung la~~~ lalalala~

Nadirah Jannah berkata...

Congrats! ^^

Alip Apai berkata...

Aku kalah:(

Tahniah kpd yg menang!!

:)

Tanpa Nama berkata...

xde tempat kedua or ketiga ke??
nk jugak kitab terfaktab dgn autograf tuh,.. T__T

fatinizzati berkata...

ouh. the only entry aku jumpa pasal contest ni. tak sangka menang. tahniah :)

Eyka berkata...

congrats weyy! hehe:P

Admin berkata...

Taniah!!! :)

VideoTerkini : Video: Kartun Kak Limah