5 Disember 2011

Fan Art #1: Is It Love?

Kami tak tahu entri ni perlu dipanggil sebagai apa. Disebabkan ada readers yang hantar artwork mereka, jadi kami panggil entri ini fan art. Kalau panggil reader art lain macam je bunyi dia gamaknya. HAHA. Ini fan art pertama yang kami terima. Kalau uolss semua ada artwork macam ni jangan segan silu hantar ke technicalsupport@terfaktab.com . Ini kerja sukarela taw. Tak ada ganjaran yang akan diberikan kalau artwork kau tersiar di terfaktab :)

Artwork pertama yang kami terima ialah dari Mad Khaz.Dalam blog dia ni banyak lagi komik lain. Tapi kami rasa ini yang lebih menarik perhatian kami. Kabornya komik ni dilukis menggunakan Paint sahaja.



Comel bukan komik dia ni? Kita kena lah pandai bezakan sama ada perasaan tu SUKA ataupun CINTA. Walaupun maksud dua perkataan tu hampir serupa, tapi perasaan tu yang lain :)

5 ulasan:

erleena berkata...

deep !!

elle berkata...

kalu dah jadi cam kes kat atas tu.. kire suke ke cinta??

Miziey berkata...

"Do U feel the same?" ape lagi? ask her lah! hahah.

IKA SAM'S berkata...

lelaki pon ade alami benda ni gak ke?

aku igt perempuan jer.


#foreverAlone

hamba tuhan berkata...

just teringat je..erghh!

xpe kan xpe kan