1 Ogos 2012

One Day You're In & the Next Day You're Out.

 *Quotes di atas dari Project Runway.*

오랜만이야 ^^

Saya mahu mengucapkan sejuta sebillion sezillion terima kasih kepada Terfaktab yang memberi saya peluang menulis perihal cinta dalam ini selama setahun dan lapan bulan. Saya debut dalam Terfaktab sejak December, 2010. Kalau tanpa Terfaktab saya sendiri tak pernah sedar yang saya ada kebolehan menulis. Kini saya lebih kepada menulis review korean drama dalam blog peribadi saya. I can influence people to watch a drama you know :p

Masa mula-mula saya menulis di Terfaktab I don't expect myself to give a commitment on it. Tapi tengok Terfaktab dah berkembang maju sampai sekarang sampai cetakan Kitab Terfaktab pun entah dah berapa banyak copy saya dapat rasakan Terfaktab sudah membesar. Manakala saya pula selalu m.i.a dari Terfaktab. Jadi elok lah saya tarik diri dari sini dan beri peluang kepada orang lain yang lebih baik dalam bidang penulisan :)


Kata-kata terakhir sebelum entri terakhir daripada saya berakhir ; Selamat maju jaya! Dan.. maafkan segala khilaf saya sepanjang saya menulis di sini.

안녕히 계세요.

- amoi, 1st August 2012, 2.10 AM.

11 ulasan:

AlexiaAqram berkata...

Amoi.

Kita tetap satu keluarga, buddies and friends.

Terima kasih atas bakti yang dicurahkan selama ini. Selamat maju jaya! :D

#FarewellForAmoi

keli menari berkata...

Amoi ke mana ?

Tahniah dapat berkhidmat dengan Terfaktab ! All the best in ur life !

Hakim berkata...

Mohon tidak ada lagi penulis yang pergi. Nanti takut blog terfaktab menjadi sunyi.

conundrum berkata...

ramai nye y bla...who's next?

AsyieqiN Rkey berkata...

gud luck amoii...=)

Norashiqin Kamaruzaman berkata...

alahaii, sedih je bunyi....papepun gudluck ye amoi =)

eton berkata...

huhuhu.. kami doakan kebahagiaan anda..

Cikgu Ma berkata...

gud luck...your writing is the best

Tanpa Nama berkata...

amoi plak...

hadeyh.

btw, gudluck amoi. :D

Nazrul Ashraff berkata...

amoi da pergi :( sob3x. she's such a good writer

ஜ miss klanika ஜ berkata...

jangan leplep yg pegi sudahhhh .
amoi, all the best !