11 Ogos 2012

Apa Yang Selalu Kamu Cari Dalam Blog Ini?

Kadang-kadang kami merasa facepalm dengan keyword search yang sampai ke laman Terfaktab ini.

Carian popular untuk minggu ini, lepas dan sebelumnya;


1. 'awek cantik' - Ya, di sini kadangkala boleh cari awek cantik dari readers wanita. Tapi kamu kena berusaha. Tunjuk muka misalnya.

2. 'ayat mengorat apabila bertemu' - Kami memang ada menyediakan tips-tips ayat mengorat. Boleh tanya kepada Brader Leplep.

3. 'ku dicumbu di atas rumput' - Kami belum pernah bercumbu atas rumput lagi. Katil mungkin ya.

4. 'sailang' - Anda sampai ke tempat yang betul. Rujuk artikel Siri Tafsiran Jantan.


1. 'terfaktab' / 'http://www.terfaktab.com' - Ya, disini.

2. 'jodoh tuhan' - Nak cari jodoh dengan manusia kami boleh tolong, tapi cari jodoh Tuhan... Tuhan mana berkahwin!

3. 'sazzy falak berbikini' - OK.

4. 'aku tak kenal dia macam mana aku boleh suka dia' - Dari tweet jatuh ke hati. Pernah dengar?

5. 'apa itu crush' - Ya, ada banyak penerangannya di sini.

6. 'bercinta dengan duda setelah berkahwin' - Maknanya, awak dah berkahwin. Lepas itu awak bercinta atau berskandal dengan duda? Emm.. Menarik.

7. 'cara memikat perempuan cina' - Amoi pernah terangkan hal ini dalam blog ini. Boleh cari.


1. 'cerita lucah terbaru' - #facepalm

2. 'komik remaja dan ibu bapa' - Belum ada lagi setakat ini. Akan kami usahakan.

3. 'novel sex amoi dgn melayu......'













Fuck

4 ulasan:

Lyeahh berkata...

HAHAHA. apa bendalah diorang ni. salah blog agaknye. ekekekek.

hazanis berkata...

hehe terbaik la..macam2 ada..:))

TheBentPencil berkata...

kita tunggu beautifulnara, rotikaya dan seumpamanya datang ke opis terfaktab mendapatkan stetment amoi. semenjak2 menjak ni mereka makin berminat dengan kisah hidup blogger leulz

greek goddess berkata...

kejadah?