Apa Yang Selalu Kamu Cari Dalam Blog Ini?

Kadang-kadang kami merasa facepalm dengan keyword search yang sampai ke laman Terfaktab ini.

Carian popular untuk minggu ini, lepas dan sebelumnya;


1. 'awek cantik' - Ya, di sini kadangkala boleh cari awek cantik dari readers wanita. Tapi kamu kena berusaha. Tunjuk muka misalnya.

2. 'ayat mengorat apabila bertemu' - Kami memang ada menyediakan tips-tips ayat mengorat. Boleh tanya kepada Brader Leplep.

3. 'ku dicumbu di atas rumput' - Kami belum pernah bercumbu atas rumput lagi. Katil mungkin ya.

4. 'sailang' - Anda sampai ke tempat yang betul. Rujuk artikel Siri Tafsiran Jantan.


1. 'terfaktab' / 'http://www.terfaktab.com' - Ya, disini.

2. 'jodoh tuhan' - Nak cari jodoh dengan manusia kami boleh tolong, tapi cari jodoh Tuhan... Tuhan mana berkahwin!

3. 'sazzy falak berbikini' - OK.

4. 'aku tak kenal dia macam mana aku boleh suka dia' - Dari tweet jatuh ke hati. Pernah dengar?

5. 'apa itu crush' - Ya, ada banyak penerangannya di sini.

6. 'bercinta dengan duda setelah berkahwin' - Maknanya, awak dah berkahwin. Lepas itu awak bercinta atau berskandal dengan duda? Emm.. Menarik.

7. 'cara memikat perempuan cina' - Amoi pernah terangkan hal ini dalam blog ini. Boleh cari.


1. 'cerita lucah terbaru' - #facepalm

2. 'komik remaja dan ibu bapa' - Belum ada lagi setakat ini. Akan kami usahakan.

3. 'novel sex amoi dgn melayu......'













Fuck

Ulasan

Lyeahh berkata…
HAHAHA. apa bendalah diorang ni. salah blog agaknye. ekekekek.
hazanis berkata…
hehe terbaik la..macam2 ada..:))
TheBentPencil berkata…
kita tunggu beautifulnara, rotikaya dan seumpamanya datang ke opis terfaktab mendapatkan stetment amoi. semenjak2 menjak ni mereka makin berminat dengan kisah hidup blogger leulz

Catatan popular daripada blog ini

Cara Hendak Contact Balik EX Lama.

Perempuan, Perhubungan dan Seksual.

pengalaman bercinta dengan lelaki melayu.