Minggu Rabak.

Minggu Heartbroken. Minggu Rabak

25 Jun hingga 1 Julai dua ribu dua belas.

Minggu khas untuk semua para pengkarya menghasilkan idea penulisan mahupun lukisan serabak atau se-heart-broken yang boleh.

Nak menangis ke, nak melalak ke, nak terlentang ke, nak berguling ke hatta nak meraung keluar air mata darah sekalipun. Lantak. Ini minggu untuk memberitahu apa yang pilu terbuku dalam hati. Keluarkan sepuas-puasnya. Jerit sedalam-dalamnya.

Karya-karya pembaca terbaik juga akan di pamerkan. Siapa yang pernah hantar entri macam nak bunuh diri sebelum ni. Jaga-jaga lah depan laptop.

Menangislah buat masa sekarang sebelum mengecapi kejayaan akan datang. 



Yang Meluluskan,

Alexia Aqram

Ulasan

si ngokngek berkata…
ni part plg best..haha
Tanpa Nama berkata…
alamak.. minggu rabak ke.. gua baru je lepas ijab kabul.. tak bley nak rabak2... hahaaha...
cicak papan berkata…
on time buat minggu rabak..haha
e4ezzati berkata…
Macam faham ja perasaan aku. Aku pun dah siap ada entry pasal rabak. huhuhu
nitnot berkata…
Bagus sangatlah tu. Gua pun agak rabak nih.
Bidadari Besi berkata…
memang hati tengah sangat rabak pun ketika ini.
Azizah Alwi berkata…
hah.Yang ni memang aku nak join siap-siap.Kasi gegar la.haha
ni yang mmg tak sabar gilaaaaaaaaaaaaa.
Yana S. berkata…
this is best bro!
PoP-Soul berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ayen =D berkata…
dah lama tak jenguk.. baca dari atas, dok fikir, apa pasal la rabak rabak rabak tak habis2 ni.. baca entry ni baru faham.. hehehe...

tiba2 teringat la hal rabak sndiri kan.. lalalaa
Tanpa Nama berkata…
kena betul dgn tema hati ini yg tgh rabak! ish!
Eera Shera berkata…
apsal lmbt tau ni? ni yg buat aku betul2 rabak! hehehe

Catatan popular daripada blog ini

Cara Hendak Contact Balik EX Lama.

Cara Memikat Amoi (Jika Kau Seorang Lelaki Melayu)

Perempuan, Perhubungan dan Seksual.