Siri Kalau Kau Nak Pergi Dating 2

Benda simple aku mintak. Tolong..







Jangan k-pop sangat. Maksud aku pakaian k-pop sangat.






dan juga tolong..






Jangan Zahrina Lavocah sangat. Faham?




Aku jumpa member-member yang dating pakai macam ni. Aku sebat, aku rejam. Series.

Ulasan

naziyatul fatihah berkata…
ohhhh please la jangan nak dedah sangat.
Diyana Munira berkata…
What. Was. That????????
Halimatun Sa'adiah berkata…
fuyyooo...very style larhh
Azreen Amran berkata…
oh please, stop being a joker la adik-adik.
Balik umah study , tlg parents lg better.
=='
Fisha Adura berkata…
cam euw2 jer. better tolong mak kat dapur lg bgs lah
missina berkata…
muka nmpk cam hodoh je budk2 tu,,sgt tak sesuai dgn gaya camtu,,wat malu je dik,,hermmm
Cik Ina Do Do Cheng berkata…
setuju : )no kpop no zahrina lovacah.
wawa berkata…
hah. fikir style sangat la tuh. Harry Styles lagi style.
shera haifa berkata…
Nie la cara paling senang nak malukan diri sndiri..
e4ezzati berkata…
gua dating pakai baju kurung. kahkah
Emel berkata…
Jangan pergi dating. Pakai apa pun tetap HARAM!
Wadi AR berkata…
ouhh, budak pavi yg fuuu
AzaliFirdaus berkata…
xpayah nak poyo sgt
tieha ismail berkata…
ishhh ishhhh terok beno...hurmmm
ainakhani berkata…
hahahaaaaa ini fashion budak2 sekolah.. baru nak belajar erti bebas...
Natasya Naslin berkata…
hahaha =p
kejadah nye style cmtu??
adessss >_<"
Solahuddeen berkata…
pavi-kids. zzzzzzzz
gadis oren berkata…
ee yuks , style hape dowg nie =.="
Tanpa Nama berkata…
tayah dating ok
Tanpa Nama berkata…
Pendaftaran Streamyx dan Unifi..pendaftaran PERCUMA..sms dan kol ke nombor saya 0175246910..Ahmad..agent TmPoint Seremban2
laskar pelangi berkata…
Ramai jer bebudak zaman sekarang nak fesyen cam gini. Mengikut arus semasa katakan. Hish!
cik kiwi's berkata…
oloh olohh. aku pun malu nak keluar kalau ade bf serupa itu..

p/s : tak payah nak kpop sgt. bukannya tak tau. hensem mana dorang. berak tak basuh juga
fatin qurratuaini berkata…
tak yah dating ah

Catatan popular daripada blog ini

Cara Hendak Contact Balik EX Lama.

Perempuan, Perhubungan dan Seksual.

Cara Memikat Amoi (Jika Kau Seorang Lelaki Melayu)