Love Kononyewww



Minit 1:02

Kau ingat dah kira kenal dia lah, dah cinta lah buat isyarat dua tangan bentuk love tu?

Puih!

Puihhhh!

Rasa nak kena kahak je aku tengok.


Ulasan

Juno berkata…
Thank you. Aku dah tengok minit ke 1:02 dan sekarang aku tak boleh shake off the mental image.
Affyza Haron berkata…
macam nak melambung laptop ni aku tgk minit 1.02 tu hahaha tapi lagu dr pencipta asal dia lagi best
Nina berkata…
Baldi paling besar dah aku muntah.!

Catatan popular daripada blog ini

Cara Hendak Contact Balik EX Lama.

Perempuan, Perhubungan dan Seksual.

Cara Memikat Amoi (Jika Kau Seorang Lelaki Melayu)