Jom lah kahwen

Majlis perkahwinan tuan punya gambar untuk Kitab Terfaktab Definisi Cinta Infiniti. Sekalung tahniah kami ucapkan dan semoga berkekalan hingga ke akhir hayat! Kredit buat Ruang Waktu, Azri dan Nina serta Tok Kadi Cikgu Ghani. Peh cikgu ghani pernah lempang aku dengan pengantin lelaki masa time kami sekolah dulu kot. Bisa bisa.. tapi bermakna!

Bab lamar makwe untuk jadi kahwen kena ada ayat power. Contoh;

Saya ingat nak ajak awak makan malam, tapi kalau awak macam okay, saya ingat nak ajak awak kahwen sekali.

Mwahahaha.

Ulasan

onie berkata…
barakallah :D
abjadtekandotkom berkata…
Sah sah sah! Congratulations! May God bless this newly wed bride and groom for the rest of their life and may their love bloom forever. Amin.
Wadi AR berkata…
manjanyaaaaa :')
Artoone berkata…
nak kahwin jugaklah! cantik videography dia...

semoga bahagia buat pasangan ye :)
si ngokngek berkata…
tgk muka pun tau nervousnya.
moga bahagia hingga akhir nyawa.amin:)
MissFelia berkata…
suweetnyeeee kapel tuh....sempoiii...nanges tgk..:')..heee
SHA LIZ berkata…
so sweet :)
semoga berkekalan hingga ke akhir hayat :)
nice video
ismailhanafi berkata…
lagu apa ye utk video tu? best kottt

Catatan popular daripada blog ini

Cara Hendak Contact Balik EX Lama.

Perempuan, Perhubungan dan Seksual.

Cara Memikat Amoi (Jika Kau Seorang Lelaki Melayu)