8 Julai 2013

Sesiapa Yang Kakak, Abang, Mak, Ayah, Adik, Sepupu Sepapat dan Sedara Mara Kepada Gadis Ini Sila Lempang Gadis Ini Kasi Sedar Sikit Sebab Aku Nak Muntah Hijau Seminggu. Yeaaaaa!

18 ulasan:

Shahada Fauzi berkata...

ok..pengsan..

EQITO berkata...

ni kakak ery ni, suruh budak ni simpan sikit bodoh dia tu.. nampak sgt la. HAHA

zatty hamid berkata...

weh kenapakah ni? pengsan~

Cik Ally Leman berkata...

laaa baru seminggu?

Hanis Razali berkata...

dont be stupid,girl -___-

phaz berkata...

woo...ini adalah suatu kebodohan tahap epic..

An anynomous of every blogger berkata...

huh??
baru seminggu kot...
adek xkenal dunia luar lg dek...huhu...

*muntah ijau gak*

saliana sapri berkata...

rumah hijau sekolah akak pun menang kakakakaak

afiqah bakir berkata...

Ceh seminggu. Siap mention rumah hijau sekolah memasing. ROFL

afiqah bakir berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
reenapple berkata...

Erk.. tak pandai nak lempang anak orang. Atotototo

faizul fadzullah berkata...

pada 4.48pm tdi video tersebut sudah disetkan kepada PRIVATE..maybe sbb seseorg dh LEMPANG budak tu..

nurazila burhanuddin berkata...

faizul fadzullah: lu wat wa gelak der..hahaha

cik-terompah berkata...

dah private. x sempat nak muntah sesapa. maaf. maaf! :(

Syahidah Fadilah berkata...

x sempat nk tgk.. -.-

Alia Aishiteru berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
moizate berkata...

wey.. kawan aku kata budak tu xde post vdeo tu, video tu privaate/hide punya. ada org hack die punya account lpas tu post kat you tube, ni kawan aku bagi tau aku... betol ke x tak tau la pe2 pun, budak tu comel dooooo

moizate berkata...

wey.. kawan aku kata budak tu xde post vdeo tu, video tu privaate/hide punya. ada org hack die punya account lpas tu post kat you tube, ni kawan aku bagi tau aku... betol ke x tak tau la pe2 pun, budak tu comel dooooo