Dari Pejabat Terfaktab September 2013

Sweet surrender on September. Bulan ini bulan sibuk bagi pejabat kami kerana kami akan ke sana sini mengharungi tuntutan jelajah ke pelusuk negeri-negeri di Semenanjung Malaysia. Namun, kami tentunya kekal komited dalam menjalankan misi menyebar cinta kepada para pembaca disamping mencari idea apabila berkelana.

Berikut ialah aktiviti dagang yang kami akan bersama atau sertai pada September ini.

i) Alternative Book Fest di UiTM Lendu Melaka - 4 September 2013
ii) Al Malik Faisal Hall UIA Petaling Jaya Bookfair - 4 dan 5 September 2013
iii) Johor Bahru Writers and Readers Fest Danga Bay - 14 dan 15 September 2013
iv) Pesta Convex'13 USM Pulau Pinang - 18 hingga 22 September 2013
v) Art For Grabs Annexe Central Market KL - 28 dan 29 September 2013

Kalian yang mungkin menyimpan cita-cita atau impian untuk memiliki buku-buku penulisan dari penulis kami ini bolehlah datang ke lokasi-lokasi berikut pada tarikh yang telah diberitahu. Dan pihak kami juga menjangkakan buku terbaru iaitu Kamar Sutera bakal dilancarkan pada 14 dan 15 September di Johor Bahru.

Kempen Love Your Woman, Defend Your Country sempena bulan kemerdekaan yang diterjemahkan melalui T-Shirt yang bakal menjadikan kalian memakainya tampak hensem, lawa dan patriotik juga akan mula ada di pasaran di Johor Bahru nanti.Juga pesanan akhir dari geng Wak Boyot;"Kerana minyak naik saya terpaksa mengurangkan aktiviti cinta kita bersama. Yang penting muka awak tak berminyak, itu sudah cukup bagi saya."

Astalavista!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Perempuan, Perhubungan dan Seksual.

pengalaman bercinta dengan lelaki melayu.

Cara Hendak Contact Balik EX Lama.