26 Ogos 2013

Mana nak cari ... macam aku?

Mana nak cari gadis sebaya aku?
yang berbahasa baku seperti aku?
yang cantik sama padan dengan kekacakan aku?
suka melukis macam aku?
suka mewarna macam aku?
suka membaca macam aku?
suka menulis macam aku?
suka menulis puisi macam aku?
suka membaca puisi macam aku?
suka menyanyi macam aku?
suka menari macam aku?
suka muzik macam aku?
suka simfoni macam aku?
suka pergi event art macam aku?
suka dressup macam aku?
suka bereksperimen dengan fesyen macam aku?
suka workout bila perlu macam aku?
suka cantikkan badan dan wajah untuk diri sendiri dan masa depan macam aku?
suka makan buah-buahan macam aku?
suka makan sayur-sayuran dan ulam-ulaman macam aku?
suka jaga kesihatan macam aku?
suka persoal agama macam aku?
suka persoal dunia macam aku?
suka tonton wayang gambar macam aku?
suka tonton siri TV macam aku?
suka backpacking travel macam aku?

Mana nak cari gadis sebaya yang macam aku?

12 ulasan:

shafizah berkata...

alaaaa susahlah nak cari yg betul macam kau..dapat yang melengkapi da cukup bertuah.lainlah kalau kau nak kawin dengan diri sendiri

Miss Fireflies berkata...

kiasan yang mungkin boleh terjawab atau mungkin diendahkan macam tu jek

FATIN LIYANA berkata...

nk same 100% mmg xley la..
pasangan mmg dcipta an kontras sikit..
bru la hidup xbosan..

SuKeAtIAkuLa berkata...

hakhakhak makesure diri sendri perfect baru layak nk cr ikut kemahuan kau!!!

cikpia berkata...

aku rasa ko patut kawen ngan diri sendiri je....

Dai berkata...

aku ada 1 2 calon. kau nak?

Idati Malek berkata...

ini aku ada..ahahaha...

AkuBukanLelaki berkata...

ko sapa?

izzah berkata...

for sure kau belum jelajah satu dunia .

ada .

cuma kau tak jumpa .

Nur Syuhada Mohd Rabi berkata...

minat berbeza itu pelengkap.
kau bising pasal caranya,
rajuknya kerana kau tak ikut katanya.
beza itu jadi indah bila fikir kau dan dia kongsi rasa hati yg sama :)

catherine- berkata...

percayalah,
bila semuanya sama
kau akan jadi cepat bosan.

bukan lagi seronok bersama.
bosan dan bosan dgn hidup korang yg pada awalnya korang rasa "best" itu.

Cik Kaishi berkata...

kalau kita berbeza

bukan ke lebih bahagia??