22 November 2014

Silakan Terasa

Ada orang yang cakap cara aku menulis dah berbeza. Bukan apa, aku cuba nak memberi kefahaman dengan kelembutan, tapi aku rasa lama-lama memang tak jalan. Jadi kali ini, yang lembut itu kita hapuskan, biar yang tajam kita hidangkan.

Lelaki sekarang dah makin manja, hantaran naik sikit mula lah nak berkira! Nak enjoy sentiasa, kerja teruk sikit dah mula meroyan tak tentu hala. Tak pernah fikir susah mak bapak besarkan anak perempuan cemana, senang-senang je nak rembat anak dara. Bagi alasan sebab nafsu puaka, pastu bila suruh puasa taknak pula? Sibuk meroyan nak kahwin murah biar kurangkan dosa, tambahkan pahala? Padahal sembahyang lima waktu kau campak mana? Konon nak lengkapkan separuh lagi agama, baca doa Qunut pun kau lupa, inikan pulak nak jaga isteri pertama, kedua, ketiga! Eleh, lelaki yang sibuk nak perempuan serba boleh, engkau tu baca Quran pun tak fasih!

Walaowei, siapa diri kau tu, siapa? Berkehendak perempuan mulia!

Kau tanya siapa? Siapa lagi, engkau la! Aah, kau la, lelaki yang asyik nak itu, nak ini, demanding nak perempuan berkulit mulus, budi pekerti baik nak mampus – tapi kau ingat kau tu dah cukup bagus? Harap nafsu je rakus.

Tak cukup lagi terasa? Meh sini aku tambah lagi bisa. Hari-hari berangan nak isteri mithali, padahal engkau tu rokok pun tak berhenti lagi. Oohh, pandai pulak marah kalau perempuan tu buat itu dan ini, yang engkau tu perangai dua kali lima pun tak sedar diri! Asyik kutuk perempuan melayu pakai seksi, eleh ingat Tuhan tak nampak kau layan porn bila ‘adik’ takde company?

Lelaki sekarang nak bini yang bangun awal prepare breakfast pagi-pagi, ah kan aku dah kata, lelaki sekarang manja, masak pun tak reti! Ada ke semua kerja rumah bagi kat bini, padahal kau mengaku kau tu suami. Suami tugasnya menjaga, bukan berlagak macam raja! Engkau tu lelaki, dan lelaki bukan alasan nak jadi penyepah. Bilik sendiri pun penuh dengan sampah, kau sendiri tengok pun kan, konfem rasa menyampah. Pastu kau ingat bila dapat bini, settle lah semua masalah? Baik kau kahwin dengan orang gaji, hari-hari boleh goyang kaki.

Ewah ewah, bila kena tegur macam ni mula la ramai yang panass, kebas bontot wahai semua keyboard warrior yang fuhh, ganass! Tapi cuba kau duduk dan muhasabah diri, ada betulnya kan apa yang aku cakap ni? Takyah nak tipu, semua orang pun memang nak yang terbaik, tapi berapa kerat je yang berusaha untuk jadi dalam kalangan orang yang baik?

Haa engkau, si perempuan perasan cantik, mari sini, turn kau pulak aku nak jentik. Hari-hari asyik tweet nak dapat jodoh yang baik, tapi hari-hari pun asyik upload gambar kat insta tunjuk body melentik. Apa kau fikir kau bagus? Hidup sendiri pun tak terurus, makan banyak pastu mengomel pelik apesal tak kurus-kurus.

Hari-hari pun asyik sembang pasal relationship, pastu tweet puisi cinta acah-acah deep. Apa kau ingat orang kasihan? Come on lah perempuan, kau jangan nak mengada konon tak ada kekuatan. Bila lelaki bagi ayat manis sikit kau dah tertarik, nanti esok lusa senang-senang je maruah kau dicarik-carik. Tak payah lah kau nak Till Jannah sangat, kau fikir kisah cinta kau sorang je lah paling hebat?

Aku tak kata jadi perempuan ni kena tahu masak, jaga baby, whatever bullshit yang ada, tapi aku nasihatkan engkorang ni bawak-bawak la mencuba. Benda ni kan survival skills, so tak payah nak berkira, muka cantik tapi tak reti masak pun tak guna. Tak caya? Nanti kau dah tua berkedut, apa lagi yang kau ada? Haa get ready la nak menyambut adik muda.

Jangan sebab boyfriend baru kau nak tutup kepala segala macam, sendiri lah fikir mana satu halal dan haram. Ingat, boyfriend tu bukan suami, jangan nak berlagak bahagia konfem sehidup semati. Eh tapi kan memang trend sekarang ni? Baru bertunang je pun tapi haa, majlis diaa, meriahnyaaa ya ampunnn!

Aku tak kata lah salah kalau mampu, tapi ada lah perempuan yang belum kahwin pun steady je mintak belanja ratus ribu. Nak holiday sana sini, hari-hari nak makan fancy, tak pernah terfikir ke bila semua kau dah buat, nanti bila dah sah jadi bini, apa je yang kau tak pernah buat together lagi?

Benda ni memang sebenarnya takde pun tuju kat awak awak semua. Yela, aku percaya siapa yang baca ni moga moga semua yang baik lah, harapnya. Ya, ada je manusia, lelaki dan perempuan, yang masih baik atas dunia. Yang aku asyik tembak dari tadi ni mungkin hanya segelintir sahaja.





Eh, tapi if you’re not one of them, then pahal terasa?! Kah!

4 ulasan:

Arradhiyatul Mutiara berkata...

Cerita Sex Indonesia - Dokter Jepang Cantik Yang Genit~~~~~~Cerita Sex Indonesia - Masa Remaja Yg Sungguh Menyenangkan



Rahasia Pacar Teman Kost ku~~~~~Penelusuran Erotic stories~~~~~Pemerkosaan terhadap primadona sekolah



Cerita Seks terbaru Fantasi di akhir pekan~~~~~info Video Porno Indonesia Dan Para Artis Indonesia lebih lengkap clik disini



Kumpulan Gaya Cerita Ngentot Cerita Dewasa Cerita Sex Indonesia~~~~~Tips Dalam Mendapatkan Wanita Idaman Anda Dalam Kumpulan Cerita Dewasa Kategori Artikel Sex



Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot~~~~~Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet



Cerita Dewasa 2014-2015 Jeritan Pembawa Nikmat~~~~~Cerita Seks - Ngentot Merayakan Kelulusan SMA Pacarku~~~~~mahasiswi bercinta di kontrakan



Cerita Seks Dengan Tante Murni Cerita Seks Panas Terbaru~~~~~Aku Ngentot 3 Cewek Cantik Bangat~~~~~Cerita Sex Artis Cantik Cynthiara Alona



ngentot degan kakak sepupu ketika suaminya lagi gak ada~~~~~Foto Bugil Anita Hara Tanpa Sensor Terbaru~~~~~Karyawan Asing Yang Tangguh Ngesex



Gambar Gaya Bercinta Paling Hot yang disukai para Wanita~~~~~Alat Bantu Sex Wanita Penis Maju Mundur Getar Goyang~~~~~Capsule Pembesar Penis Herbal King Cobra Capsule


Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol

Kisah Seks dengan Guruku yang Cantik dan Seksi

Cerita Panas Kulahap Memek Ibu Dan Adik Kandungku

Cerita Dewasa Hot Bercinta dengan Istri Pembeli Mobil

Cerita Dewasa Hot-Pesta Sexs Pacarku dan Adiknya

Khairil Amir berkata...

Terbaik dari anda.. kesedaran yg terbit dr minda yg murni... itulah kenyataan dialam yg smentara ini..tidak dpt disangkal lg oleh duniawi... insyaallah msih ada lg lg yg baik tidak busuk seperti nangka...assalamualaikum

Mikael Sahaja berkata...

Asyik nak marahhh je dak Zaffan ni. Hahahaha

Syed Amin berkata...

Zass...